Nemaslug 30 mill. - Bekæmpelse af dræbersnegle 100 kvm.

Har du problemer med at dræbersnegle æder dine afgrøder? Med den biologiske bekæmpelses-metode fra Nemaslug, kommer du nemt problemet til livs. Ved at bruge Nematoder, der i forvejen lever i naturen, kan dræbersneglene bekæmpes uden kemikalier eller andre voldsomme indgreb. Nematoderne går ind og inficerer dræbersneglene, så de stopper med at æde og derefter dør. Nematoderne formere sig i de døde skadedyr, hvorfra de frigøres og opsøger nye værtsdyr. Desuden æder dræbersnegle deres døde artsfæller, og derved spredes nematoderne yderligere. Man skal derfor ikke fjerne svækkede og døde snegle. Når der ikke er flere snegle at angribe vil antallet af nematoder igen falde til et naturligt niveau. Nemaslug kommer i form af et granulat, der skal opløses i vand, og vandes ud hvor problemet med dræbersneglene er, gerne steder med meget skygge.


Man kan også hælde en pakke havregryn i en spand, tilsæt ALKOLFRI øl til man får en grød og så røre sin Nemaslug i blandingen af grøden. Derefter kan du lægge klatter på de skyggefulde steder. Dræbersneglene tiltrækkes af duften og nematoderne i Nemaslug får kontakt.  Hvis du har nogle virkelig store dræbersnegle, kan du med fordel klippe nogen af dem over og lægge dem på klatterne. Dræbersnegle er kannibaler og døde artsfæller lokker også de levende hen til nematoderne


Vi levere prisgaranti på Nemaslug, og går efter at være de billigste på markedet.


BEMÆRK: Hvis pakken ikke anvendes straks efter modtagelse, skal den opbevares i køleskabet.

Varenummer: 60*X003

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 489,00 DKK

Specialpris 391,20 DKK

Beskrivelse
Detaljer
Nemaslug med 30 mill. nematoder dækker ca. 100 kvm. Pastaen skal opløses i 200 liter vand, og vandes ud der hvor dræbersneglene er set. Det er vigtigt at jorden er fugtig, og den er mellem 12 og 30 grader varm. Hvis pakken ikke anvendes med det samme efter modtagelse, skal den opbevares i køleskabet. Den må ikke fryses. Det er en biologisk bekæmpelse, der kan anvendes på nøgne snegle der er små eller middelstore. Nematoder lever naturligt i haver, bare i et for lavt antal til at modarbejde dræbersnegle. Med Nemaslug øges antallet af nematoder, indtil skadedyrene er bekæmpet. Nematoderne virker i en periode på op til 6 uger fra behandlingstidspunktet. Nemaslug kan også anvendes i en økologisk have.