Termometer - udendørs

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Er du en af de mange, som går meget op i vejret, og kan du godt lide at følge med i temperaturen, så burde du skaffe dig et udendørs termometer. Det er en god indikator, som fortæller dig, hvordan du burde klæde dig. Om det er den helt store vinterfrakke, en efterårsjakke eller blot en t-shirt.
Vi tilbyder termometre i messing og glas, bronzeret aluminium samt i aluminium. Er du til de helt store termometre, har vi også det.

Udover det tradionelle termometer, har vi fået et rundt. Det har en viser, hvor du kan ane temperaturen på længere afstand. Det har vi også i messing og bronze.

 

Udendørstermometer til vægmontering

Hæng et termometer uden for dit vindue og få altid præcise oplysninger om hvor varmt det er. Gør omklædningen til udendørs aktiviteter noget lettere, om hue eller vanter mon er nødvendigt, eller når sommeren springer frem, kan man måske holde varmen i bare t-shirts eller shorts. Man kan også holde øje med temperaturen og følge udviklingen i temperaturen morgen, middag og aften og få indblik i hvordan temperaturerne ændrer sig i løbet af dagen. Vores termometer kan fås i alumuminium og messing, de er enkle og flotte og pynter godt i siden af vinduet ud mod haven eller ude ved bilen i carporten, så man der kan få dagens opdatering af temperaturen.