OneLeg skamler

Elsker du at nusse om haven og sørge for at den står knivskarpt? Så har du med garanti også tilbragt rigtig mange timer i det grønne.
Ofte er havearbejde jo desværre forbundet med dårlige arbejdsstillinger og som regel på knæ. Det kan vi sætte en stopper for. OneLeg sørger for at give dig en arbejdsstilling, som du kan arbejde i, i længere tid. Du sidder behageligt og skal ikke ud i vrid med kroppen, mens du står i en træls stilling. 

Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden

Ideen bag OneLeg

OneLeg er en smart og innovativ skammel til haven. Ideen kom af de gamle brolæggerskamler. Der var dog nogle problemer med dem, de var meget tunge pga de var lavet af træ. Et andet problem var deres runde fod, der borede sig ned i græsset og som derfor ikke var ideel til havearbejde. De var dog smarte og funktionelle på grund af det ene ben, og den ide blev der bygget videre på. OneLeg fik derfor en bredere fod, som ikke går ned i græsset eller jorden. Det er muligt at få et betræk til sædet, som gør den blødere at sidde på. Derudover kan man også få skridsikring til dem. Dette er bedst til indendørs brug, hvor gulvene kan være en smule glatte.

Funktionalitet og design

En OneLeg er designet så den skåner ryg og knæ, når man arbejder i haven såvel som i huset. OneLeg har en buet fod, som giver dig mulighed for at vippe fremover og roterer rundt. OneLeg følger altså dine bevægelser og sikrer dig den bedst mulige arbejdsstilling.
Når man arbejder på en OneLeg, skåner man sin ryg og sine knæ. Dette skyldes at man ikke ligger på knæene, og at man bøjer meget i ryggen. Den tager belastningen der ellers havde været i knæene og hænderne.

Tryghed ved OneLeg

OneLeg giver dig en tryghed, da du ikke længere skal tænke så meget over dine arbejdsstillinger. OneLeg sørger altid for at du har den bedste arbejdsstilling.
Der fås skrid sikring til at sætte på foden af OneLeg. Det er et silikone cover, som sikrer at din OneLeg ikke glider væk under dig på glatte overflader, såsom indendørs gulve. Derudover fås der også sædeovertræk i silikone. Dette giver mere komfort og er velegnet til dem, som bruger meget tid i haven.