Omnioutil spande

Disse omnioutil spande er skabt med baggrund i japansk design og har vundet designprisen Good Design – Long Life Design Award.

Et solidt produkt

Omnioutil spandende er lavet i hård plastik og er derfor rigtig hårdføre. De kan stå både inde og ude. De tager ikke skade af vejret og bliver ikke grimme af at stå i dårligt vejr. De fås i fire forskellige størrelser og kan rumme 4, 8, 10 og 20 liter. Spandene kan bære op til 150 kg.

Ideer til anvendelsesmuligheder for omnioutil spande

I og med spandene kan bære op til 150 kg, kan fleste roligt sætte sig på dem og bruge dem som skamler.
Du kan opbevare børns legetøj, også uden at bekymre dig om giftstoffet phtalat. Spanden er nemlig helt fri for stoffet, det er et blødgørende middel man bruger til plastik, og desuden er farligt for mennesker.
Af samme grund egner spandene sig også til opbevaring af madvarer, spanden er fødevaregodkendt. Kan alternativt bruges som krukke til at plante i.

I håndtaget på spanden er der et hul, som passer til en vandslange med standard bredde, så man kan stikke slangen deri og fylde spanden op. Mange har sikkert prøvet at finde en spand frem for at vaske bilen eller for at bruge den til noget andet. Man stikker slangen ned i spanden og tænder for vandet, hvorefter slangen pisker rundt og pjasker det hele til. Her sidder den godt fast i hullet og vandet ender i spanden, frem for på terrassen eller i indkørslen
Ønsker man at hænge spanden op, er det også muligt.