Krukker & Urtepotter

Krukker er fantastiske at bruge både i den indendørs og udendørs indretning. Blomster og planter skaber en fantastisk stemning og kan bruges i enhver indretning. Udover at bruge krukker til smukke blomster og planter kan du også bruge dem i køkkenet, hvor man kan have dejlige krydderurter i dem. Det giver dig muligheden for at have din helt egen køkkenhave lige ved hånden når der laves mad i køkkenet.

Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende orden
  1. Altankasse 75 x 20 x 18 med kapilærvandning - Emsa mørk grå
    249,00 kr. 199,20 kr.
  2. Altankasse 50 x 20 x 18 med kapilærvandning - Emsa lys grå
    189,00 kr. 151,20 kr.
pr. side

Lækre havekrukker

Hvad er skønnere end at have blomstrende havekrukker rundt omkring i haven? Havekrukker skaber en utrolig hyggelig stemning på terrassen eller altanen. Du får mulighed for at sætte et personligt præg på den udendørs indretning. Vi har et stort udvalg af krukker i forskellige størrelser, farver og designs. Du finder med garanti en havekrukke der passer på din terrasse eller altan.

Har man ikke plads til at have krukker stående på jorden findes der hængekrukker. Hængekrukker kan være en utrolig dekorativ og spændende måde at få planter og blomster op i luften. På den måde ser man planterne fra et andet perspektiv og nogle planter vil hænge ud over kanten og hænge ned. Med hængekrukker sparer man på gulvpladsen og får mulighed for at få skønne planter og blomster ind på altanen eller terrassen. Vores billige krukker holder i mange år.

Udendørs krukker

Du finder udendørs krukker i mange forskellige materialer og størrelser. Mange af vores udendørs havekrukker er i kraftig genbrugsplast. Vores udendørs havekrukker kan godt stå udenfor om vinteren. Havekrukker er en rigtig god måde at få mere grønt ind på terrassen eller altanen. Vores havekrukkers størrelse gør at de kan flyttes, hvis man ønsker at lave om på indretningen. Der er ingen grænser for, hvad du kan plante i vores udendørs krukker. Det er nemt at skifte beplantningen ud, hvis man ønsker nye planter eller nogle dør. Mange bruger træer i deres udendørs indretning. Her er citrontræer, oliventræer og appelsintræer populære. Med træer og større planter kan man skabe et frodigt udtryk på terrassen eller altanen. Udendørs krukker giver dig mulighed for at udnytte gulvpladsen med dejlige planter.

Indendørs krukker

Vores krukker er også velegnede til at bruge indendørs. Både store og små krukker giver en helt særlig atmosfære i rummet. Indret med store krukker på gulvet, hvor man kan pynte stuen med skønne planter eller smukke træer. Mindre træer er utrolig populære at have indendørs i sin indretning. De pynter i rummet og naturen bliver inviteret ind på en elegant måde. Mindre krukker er gode at bruge på et bord eller i vindueskarmen. Vores runde krukker findes i mindre størrelser, så de passer perfekt ind i på et bord. Mindre planter eller blomster kan være gode at få op i højden, så man nyder dem hver dag.
For at beskytte gulv eller give den indendørs krukke et andet udtryk kan en underskål tilkøbes. Vores underskåle er i hård plast, som er vandtætte. Det gør at de kan holde på overskydende vand fra krukker eller urtepotter.
Alle vores krukker er letvægtskrukker og som navnet indikerer er materialet let. Vores letvægtskrukker er lavet i plast og er utrolig skånsom for alle overflader.

Selvvandingskrukker

Vores selvvandingskrukker er elegante og smarte, men hvordan virker selvvandingskrukker? Måden selvvandingskrukkerne virker er ved at de har en skjult kapillærindsats, som laver et hulrum i bunden af krukken. Dette gør at der kan være overskydende vand i bunden og krukkens blomster og planter kan suge vandet, når de har brug for det. Nogle af vores selvvandingskrukker har en måler, så man let kan se, hvor meget vand der er tilbage i beholderen. Man kan på den måde let se om der skal mere vand i eller om den har nok. 
Selvvandingskrukker kan være utrolig gode, hvis man ikke er alt for god til at få vandet regelmæssigt. Disse selvvandingskrukker sikrer at planterne altid har adgang til vand og at overskydende vand ender i bunden i stedet for at plantens rødder står i vand og rådner.

Urtepotter

Plastik urtepotter er velegnet til at have sine yndlingskrydderurter i. Her finder du både væghængte urtepotter og urtepotter til at have stående på bordet eller gulvet. De små urtepotter er velegnede til at have stående på køkkenbordet, så der altid er lækre krydderurter lige ved hånden under madlavning. Store urtepotter er gode, hvis man ønsker mange og store krydderurter derhjemme. Disse store urtepotter kan placeres på gulvet ved køkkenet, på altanen eller på terrassen.
Vores urtepotter i plast har utrolig hårdføre og kan holde til en del. De kan sagtens stå ude året rundt.