Dekorative brugsting

Går du og mangler dekorative ting i jern til din have? Vi har et stort og flot udvalg af diverse ting i jern til haven. Disse ting kan stå ude året rundt og vil være ligeså flotte om vinteren, som de er om sommeren. 
Vi har blandt andet hjerter i forzinket jern, cortenstål og almindelig jern. Cortenstål og almindelig jern vil få en flot rustfarve med tiden. Derudover har vi kræmmerhuse som kan hænge fra et træ eller et kræmmerhus på stænger. Disse kræmmerhuse kan bruges både dekorativt, men også til at fodre fugle med. 

Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden
pr. side

Lidt tips til brug af bakkerne, kræmmerhusene og klokkerne

Her finder du et stort udvalg af spændene og dekorative ting i jern til haven. Du finder blandt andet kræmmerhuse, hjerter, lanterneholdere og klokker.

Det er alle ting der vil pynte i enhver have. Jernet vil få en flot rust farve og vil passe rigtig godt om efteråret. Det forzinket stål får et mere sølv look. Det bliver lidt mere mat med tiden.

Hjerteformet bakke 

Hjerterne kan bruges til dekorationer. De kan stå i haven eller tages med indenfor. Der er ingen bund i hjerterne, så man kan med fordel stille det i en bakke. Så er det lettere at flytte rundt på. Hvis man ønsker at have det i haven, kan det presses lidt ned i jorden for at undgå at det skulle blive væltet omkuld. Det kan også bruges, som et lille højbed i haven. Der kan plantes krydderurter i.

Kræmmerhuse til dekorationer og fuglefodring

Det er muligt at lave dekorationer i kræmmerhusene. De fås både på spyd og med hank. De er rigtig smukke, når de står rundt omkring i haven med flotte dekorationer i. Man kan for eksempel bruge mos, gran, grankogler osv. Hvis man fylder æbler i, kan de fungere som en foderautomat til fugle. Det er både flot at se på og man får samtidig mere fugleliv i haven.

Klokke til fodring eller som dekoration

Klokkerne kan dekoreres, men man kan også hænge en foderkugle eller et æble i til fuglene. Hvis man ønsker at dekorerer klokkerne, kan man med fordel pynte dem med mos eller grangrene.