Figurer i jern

Leder du efter dét blikfang til din have, som giver den noget helt nyt og dekorativt. Vores figurer i jern er fremstillet i Danmark, mere præcist i Midtjylland, af rigtig kraftig 3mm jern. Andres spinkle udgave holder i ganske få år, mens vores gode tykke jernfigurer til haven holder i mindst 30 år og vores priser er stadig små. Vi har et stort udvalg af forskellige figurer i jern, hvilket giver dig mange muligheder for at få lidt ekstra liv og dekorativ pynt i haven.  Jernfigurerne på jordspyd er nemme at sætte i jorden og de står solidt, indtil du synes de skal have en ny plads i din have. Måske som pynt i dit højbed eller plantekasse. 

Vis som Gitter Liste

31 varer

Faldende orden
  1. Figurer i jern - sæt med høne og hane

    Fra 399,00 kr. Regular Price 478,00 kr.

  2. Figurer i jern - hønsefamilie på 4 medlemmer
    599,00 kr. Regular Price 736,00 kr.
pr. side

Hyggelige jernfigurer til haven

Udover figurer, som skal i jorden, har vi også mange figurer, der egner sig bedst til at blive banket i en træstamme eller træstolpe. Træet tager ikke skade og figuren er med til at skabe et særligt blikfang. Endelig har vi figurer, som skal hænges op på et søm.  Du kan også købe en jernfigur til haven til din næste værtinde. Måske til et sted, som holder høns, eller fru tudse til have bassinet. Mulighederne er mange.  Har du besøg af uvelkomne hunde og deres efterladenskaber? Nok kan hunde ikke læse, men det kan ejerne. Zinkbakken.dk sælger skilte til advarsel om netop det problem. Når du modtager din jernfigur til haven, vil den endnu ikke være rusten. Men der går ikke lang tid ude i den danske luft. Sørg for at placere den et sted, hvor den bliver våd i regnvejret. For at skynde på processen, kan du vaske den i sulfovand og efterfølgende tørre den over med en eddikeklud. Det fjerner et beskyttende fedtlag på jernet så rustprocessen går hurtigere.

Havefigurer i jern

Fra små havefigurer som vores kylling, mini pindsvin eller spætte. Til en del større figurer med masser af karakter, som vores hane, egern og ugle, får du altid noget at kigge på når du sidder og nyder din have. Når haven så småt forsvinder ind i sig selv om vinteren, vil en havefigur i jern stå som altid. Med dets rustne udseende, vil det skille sig flot ud fra sne og lyse flot op når solen skinner på det. Og det kan jernfigurerne sagtens holde til. Med hele 3 mm tyk jern, så kan naturen være noget så voldsom ved figurerne, uden der sker dem det mindste. Vi har efterhånden fået en masse flotte kundebilleder, som er lagt som billeder på produkterne. Så du nemmere selv kan vurdere om de er noget for dig og få et bedre indtryk af kvaliteten. Men også finde inspiration til hvordan havefigurerne i jern, rent faktisk kan anvendes i praksis.