Lanterne olivengrøn

Lanterner er med til at skabe den hyggelige stemning med dens belysning. De kan bruges indendørs for eksempel som en del af en flot dekoration eller hyggebelysning i vinduet på de mørke aftener.

Udendørs lyser lanterner flot op, især i de mørke vintermåneder men selvfølgelig også på de dejlige sommeraftener, når er skal skabes en perfekt stemning på terrassen.

Disse smukke lanterner er designet og produceret til at kunne klare vores danske klima året rundt.

Materialet er varm galvaniseret stål der efterfølgende er lakeret med olivengrøn lak, således at den få sin smukke grønne glans. 

Hvis du vil undgå at lanternen bliver mørk af sod, os og røg fra stearinlys, skal du vælge et kvalitetslys og efterhånden som lyset brænder ned, skal du klippe vægen ned og kanterne væk på bloklyset. Det er også en fordel at lade lågen stå åben når lyset er pustet ud.

Så undgår du den værste os. Du kan også vælge et bloklys, som ikke er for højt, gerne 1/2 højde af lanternen.På den måde brænder det ikke for hårdt i toppen af lanternen og du undgår at ødelægge lakken. Vælger du et bloklys, som ikke er for højt i lanternens rum, giver det et flot billede når flammen synes tydeligt.

Fra 645,15 kr. Regular Price 759,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)63*Lanterne olivengrøn lakeret

Materialet er varm galvaniseret stål som efterfølgende er lakeret i olivengrøn med glasruder og en ring til ophæng.

Mål (længde/bredde/højde) på de 3 størrelser:

Micro 12,5 x 12,5 x 25 cm, vægt 1,2 kg

Mini   17,0 x 17,0 x 33,5 cm, vægt 2,0 kg

Midi   19,0 x 19,0 x 42,5 cm, vægt 2,9 kg