Kummer i galvaniseret stål

Med en galvaniseret stål plantekumme får du et moderne stål look. Den varmgalvaniseret stål giver virkelig god holdbarhed. Den kan modstå vejret og bevare sit flotte stål udseende. Så er du til den mere stilrene og skarpe stil, er du godt på vej til et moderne uderum med disse plantekasser. Gør dit engangsparti mere indbydende ved at placere en plantekasse på hver side af døren. Planterkummerne fås både med eller uden hjul. Dine kummer bliver fleksible med de kraftige hjul, hvor du har mulighed for at ændre deres placering som du lyster. Hvis du vælger der ikke skal være hjul på, vil plantekasserne stadig blive leveret med fødder, der hæver kassen 2 cm fra jorden, hvilket er med til blandt andet at holde myrer fra at skabe et bo i dine kummer.

Vis som Gitter Liste

19 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

19 varer

pr. side
Faldende orden

Flamingo i plantekummer

Alle vores plantekummer leveres samlet. Ved de fleste modeller vil kummerne være foret med 20 mm højisolerende flamingo. Det er nødvendigt for at sikre en bedre varmefordeling om sommeren, så planternes rødder ikke tager skade af de høje temperaturer. Om vinteren forbedrer flamingoen også chancerne for at de sarte planter overlever.

Dansk producerede høj kvalitets plantekummer

Pladerne der bruges, har en godstykkelse på 2 mm, hvor der er lavet et ombuk både foroven og forneden, hvilket giver kummen en flot kant som afslutning. Der er boret hul i bunden, for at overskydende vand kan løbe fra. Bunden er popnittet sammen, hvilket sikrer at du får et solidt produkt. Det hele er dansk produceret, og i virkelig høj kvalitet.