Højbede i galvaniseret stål, bestilles til levering medio august.

Kapilærkasser

Der er mange fordele forbundet med kapilærkasser. Hvis du skal på weekendophold eller en lille uge sydpå, behøver du ikke få naboen til at vande, da kasserne har et reservoir, hvor planterne selv suger den væske op, som de har behov for. Dermed risikerer du heller ikke at overvande dine planter, så de drukner.

En kapilærkasse, eller en selvvandingskasse, er utrolig simpelt opbygget, men den har en stor gavnlig effekt.

Vi har både altankasser, indendørskrukker og plantekummer med kapilærsystem. Se hele vores udvalg samt fordele for de enkelte varianter nedenfor.

Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden

En lille videointroduktion af brug kapilærkasse med selvanding med væge

Vanding af planter har aldrig været nemmere

Vores altankasser har et smart vandingssystem, det bruger en indikator i hjørnet, så du kan se hvornår der igen skal fyldes vand i beholderen. På indikatoren er der et minimum og et maksimum på vandstanden. Det er en lille plastikbold der flyder ovenpå vandet nede i beholderen, som er med til at skubbe pinden op, og dermed fortælle hvor meget vand der er. Det er filtstykker der suger væske op til din jord og planter. Et simpelt system, der er yderst effektivt, og som gør det let at passe dine planter på altanen.

Dyrker du krydderurter eller lign, kan du med stor fordel bruge vores altankasser fra EMSA. Krydderurter kan være svære at passe, da den ene urt måske skal bruge masser af vand, mens den anden måske kun vil snuse til det. Her vil rødder kun den mængde op, som de har behov for.

 

Glemmer du at vande så er et kapilærsystem perfekt for dig

Glemmer du at vande dine planter indendørs? Det er der gode råd for, for vi har også indendørskrukker med kapilærsystem. Disse fungerer ligesom altankasserne, hvor der er en indikator i hjørnet der fortæller dig hvornår vandbeholdningen er ved at være lav, og der igen skal fyldes vand i. Alle vores indendørskrukker har en vandbeholder på 1,2 ltr, hvilket gør at der sagtens kan gå en uge imellem der skal vandes. De er ideelle til personer, der rejser meget eller er dårlige til at huske at få vandet.