Højbede i galvaniseret stål, bestilles til levering medio august.

Homefarm Kapilærkasse

Homefarm er en rigtig god erstatning, hvis man førhen har plantet i flamingokasser. Denne kasse er produceret i 100% genbrugsplast, og med sin hårde overflade er den mere modstandsdygtig sammenlignet med en flamingokasse. Denne hårde plastik giver den lang levetid, og gør at planternes rødder ikke kan gro igennem kassen. En anden fordel plastikken har, er at den er let kan rengøres, hvis man vil skifte til nye planter eller nye skud. 
Den koniske form på kasse gør at den ikke frostsprænger om vinteren. Vandbeholderen gør at man kan fylde den med vand og ikke behøves at tænke på at vande hver dag, da planterne selv vil suge det vand de har brug for. Så vil du have et simpelt selvvandingssystem, der holder i mange år, så er Homefarm et rigtig godt bud.

Homefarm kapilærkasse har en længde på 80 cm og en bredde på 40. Kassens højde er 26 cm og den har i alt et rumfang på 63 liter. Kassens låg passer fint med en pose jord på enten 40 eller 50 liter. Sække med jord, kan du finde her! 

Hvorfor bør man vælge Homefarm frem for alm. flamingo?
Modellen er dyrere end lign. modeller i flamingo, men du får så meget mere for pengene. Her får du en kasse der er meget mere modstandsdygtig for slag, frost m.m. En flamingokasse kan risikere at blive utæt, så vandet kan løbe ud. Det vil være rigtig træls, hvis du feks. har du den i havestuen eller lign.

Den har en pæn blank sort farve, og ser også pænere ud end en hvid kasse, der desuden kan have jordpletter på. Så hvor man måske vil bruge en skjuler i andre tilfælde, pynter den her på en helt anden måde.

De fleste der har brugt flamingokasser, ved at de kan være svære at gøre rene. Homefarm kassen skal bare spules og gøres ren med en børste og lidt sæbevand for at dræbe evt. jordbakterier, så er den helt ren igen uden en masse knofedt.

349,00 kr
På lager
SKU
61*P80-40-26
  • Køb 3 for 333,00 kr pr. stk. og spar 5%

Homefarms kapilærkasse 80 cm lang, 40 cm bred og 26 cm høj. Den vejer 4 kg og har et rumfang på 63 liter. Poser med jord der er 40 eller 50 liter passer til denne kasse. Kassen er produceret i Danmark og er lavet i 100% genbrugsplast der har plasttypen HDPE.