Kapilærmåtte

Her kan du købe kapilærmåtter til undervanding. Vi har 3 typer af måtter der kan bruges til at ligge i dine bakker, således at dine planter kan suge det vand de har behov for. Så får planterne optimale vækstvilkår til at give et godt udbytte senere på året. Kapilærmåtte fra fibertex kan også hæve vand op til 12- 15 cm. Vattex med og uden folie kan fordele vand og indeholde en større vandmængde så du ikke skal vande hele tiden. Fiberdug til overdækning af dine grøntsager i haven. Det er med til at opvarme jorden og forhindrer at dine nye planter bliver skadet af let frost i det tidlige forår. Skyggenet til dit drivhus, så dine planter ikke får for meget sol og bliver brændt af.

10 vare(r)

pr. side

 • Homefarm Kapilærkasse

  Homefarm er en rigtig god erstatning, hvis man førhen har plantet i flamingokasser. Denne kasse er produceret i 100% genbrugsplast, og med sin hårde overflade er den mere modstandsdygtig sammenlignet med en flamingokasse. Denne hårde plastik giver den lang levetid, og gør at planternes rødder ikke kan gro igennem kassen. En anden fordel plastikken har, er at den er let kan rengøres, hvis man vil skifte til nye planter eller nye skud. 
  Den koniske form på kasse gør at den ikke frostsprænger om vinteren. Vandbeholderen gør at man kan fylde den med vand og ikke behøves at tænke på at vande hver dag, da planterne selv vil suge det vand de har brug for. Så vil du have et simpelt selvvandingssystem, der holder i mange år, så er Homefarm et rigtig godt bud.

  Homefarm kapilærkasse har en længde på 80 cm og en bredde på 40. Kassens højde er 26 cm og den har i alt et rumfang på 63 liter. Kassens låg passer fint med en pose jord på enten 40 eller 50 liter. Sække med jord, kan du finde her! 

  Hvorfor bør man vælge Homefarm frem for alm. flamingo?
  Modellen er dyrere end lign. modeller i flamingo, men du får så meget mere for pengene. Her får du en kasse der er meget mere modstandsdygtig for slag, frost m.m. En flamingokasse kan risikere at blive utæt, så vandet kan løbe ud. Det vil være rigtig træls, hvis du feks. har du den i havestuen eller lign.

  Den har en pæn blank sort farve, og ser også pænere ud end en hvid kasse, der desuden kan have jordpletter på. Så hvor man måske vil bruge en skjuler i andre tilfælde, pynter den her på en helt anden måde.

  De fleste der har brugt flamingokasser, ved at de kan være svære at gøre rene. Homefarm kassen skal bare spules og gøres ren med en børste og lidt sæbevand for at dræbe evt. jordbakterier, så er den helt ren igen uden en masse knofedt.

  Vis detaljer

 • 20 stk. opbindingspinde 30 cm

  Blomsterpinde/opbindingspinde med længden 30 cm i træ. Ideel til tomater, chillier mv. mens de er mindre planter. Sælges i bundter af 20 stk.

  Vis detaljer
  11,95 DKK

 • 15 stk. opbindingspinde/blomsterpinde 40 cm

  Blomsterpinde/opbindingspinde med længden 40 cm i træ. Ideel til tomater, chillier mv. mens de er mindre planter. Sælges i bundter af 15 stk.

  Vis detaljer
  11,95 DKK

 • 10 stk. blomsterpinde 50 cm

  Blomsterpinde/opbindingspinde med længden 50 cm i træ. Ideel til tomater, chillier mv. mens de er mindre planter. Sælges i bundter af 10 stk.

  Vis detaljer
  11,95 DKK

 • Vattex 1 kvm

  Vattex som bruges af professionelle. Vattex fordeler og holder på vandet i plantebakkerne og giver dermed dine planter optimale forhold ved undervanding. Vattex skåner også dine bakker. Vattex sælges her i hele kvadratmeter. Vis detaljer

 • Fiberdug 18 grams

  Fiberdug til overdækning af grønsager, urter, jordbær, salat og andre lave vækster. Den er luft-, vand-, og lysgennemtrængelig, den isolerer mod kulde i de tidlige forårsmåneder samt den beskytter mod insekt angreb fra larver og sommerfugle. Fiberdugen er 2 meter bred = når du bestille 1 får du 1 x 2 meter, ved 3 enheder får du 3 x 2 meter osv.

  Vis detaljer

 • Kapilær måtte - fibertex - 1 kvm

  Kapilær måtte der fordeler og holder på vandet, så hvis du vil give dine planter optimale forhold, er dette en rigtig god løsning. Måtten kan løfte vandet 12 cm. Måtten yder også beskyttelse mod ridser i dine bakker. Kan genbruges år efter år, da den tåler rengøring med stiv børste. Måtten sælges i løbende meter. Så hvis du køber en enhed får du 100 x 100 cm.

  Vis detaljer

 • Skyggenet 18 grams

  Billigt skyggenet der dæmper solens stråler og temperaturen i dit drivhus. Skyggenettet er 2 meter bredt = når du bestiller 1 får du 1 x 2 meter, ved 3 enheder får du 3 x 2 meter osv.

  Vis detaljer

 • Opbindingsrem - sikkerhedssele

  Denne opbindingsrem er lavet som sikkerhedssele og er derfor umulig at slide op. Selen er 5 cm bred. Vi sælger det i løbende meter. Så ved bestilling på 1 stk. vil du få 1 meter sikkerhedssele/opbindingsrem, ved 7 stk. vil du få 7 meter lang sele osv. Vores anlægsgartnere bruger disse, når der skal plantes træer. Husk at bestille opbindingslåse dertil. Mængderabat gives. Låsene finder du ved at klikke her: Opbindingslås

  Vis detaljer

 • Opbindingslås i gummi

  Opbindingslås i gummi der passer til 50 mm/5 cm bredde opbindingsrem. Husk bestil opbindingsremme også. Mængde rabat gives. Remmene kan du finde ved at klikke her: Opbindingsrem/Sikkerhedsele

  Vis detaljer

10 vare(r)

pr. side

Effektiviseret vanding med undervandingsbakker og kapilærmåtter

Har du været ude og investere i undervandingsbakker, det kunne f.eks. være en af vores zinkbakker, så kan du med fordel anvende en kapilærmåtte deri. Måtterne er med til at gøre dine undervandingsbakker endnu mere effektive. Dine planter kan lettere suge det vand du hælder i, og vandet bliver fordelt bedre. Vi har 3 typer: kapilærmåtte fra fibertex, vattex med folie og vattex uden folie.

Derudover har vi også fiberdug og skyggenet, der beskytter henholdsvis mod kulde og varme.