Insekthotel Pyramide

Insekter er gode at have i haven, da de ligesom bierne faktisk også er med til at bestøve dine blomster. Et insekthotel hjælper insekterne, der er flygtet fra områder som fx marker, hvor de skræmmes væk ved at der køre maskiner rundt. Du vil få en øget biodiversitet i din have, hvilket betyder at du formentligt vil få nye insekter at se, som du ikke før har set i din have.

Insekter spiser også skadedyr, kun de små af slagsen selvfølgelig, som f.eks. bladlus. Mange små fugles mad består også af insekter, så tiltrækkes der mange insekter til et område, vil du i større grad komme til at se fugle i området. Hvis du ikke ønsker af fuglene skal nappe alle insekterne, kan du stille insekthotellet i et tilgroet område, hvor fugle har svært ved at komme ind. Begynder det at blive lidt koldt, hjælper insekthotellet også insekterne nemmere igennem vinteren.

Du kan til enhver til skifte indholdet ud, hvis det begynder at se lidt vissen ud, eller hvis du ønsker at eksperimentere med andre materialer. Bark, svampe, hø, løv -og nåletræ og pap er alle udmærkede bud på ting, der kan bruges.

Hvor skal insekthotellet placeres? Vi foreslår at du ikke sætter det alt for tæt på din terasse, eller hvor du normalt vil sidde og nyde et koldt glas og udsigten af din have, for så vil det sværme med insekter omkring dig. Så sæt insekthotellet i en god afstand til dig selv. Hvis man ønsker at få flere insekter i haven eller gøre klar til sit nye insekthjem, kan man stoppe eller skære ned på forbruget at sprøjtegift. Man kan også stille vand frem i haven, som de kan drikke af, her sælger vi selv bl.a. spejlbassiner og runde zink -og kobberbakker, der kan bruges til at få vandet ned i deres højde.

199,00 kr. 99,50 kr.
På lager
SKU
43*T023
Insekthotellet er 29 cm højt, 26 cm langt (forneden), 7,5 cm bredt og vejer 1 kg. Lavet i egetræ.