Hvorfor runde staudeholdere i jern?

Vi havde selv problemstillingen. Det blæste meget i egen have, hvilket resulterede i at vores planter væltede. Tidligere havde vi nogle plast elementer rundt om stauderne for at sikre at de ikke væltede. Disse var dog ikke de kønneste og der skulle bruges en del. Jeg fik hurtigt derfor hurtigt fundet på at lave en jernring med s-lås. Det er i dag et utroligt populært produkt.
Grunden til at staudeholderen er rund, er for at stauden ikke kan rende sin vej og dermed vælte og knække.
Staudeholderne er lavet i jern. Dette gør dem både utrolig holdbare, men giver dem også et rustikt udtryk. De får nemlig hurtigt sin rustne farve, som vinder større og større indpas i haverne.

Grunden til at vi anbefaler at staudeholderne skal have tre ben, er fordi at det hele er meget modstandsdygtigt over for vind. Jernringen griber stauderne, hvis vinden er kraftig nok til at vælte eller knække.
Vi har i dag fået flere størrelser på staudeholderne. Det gælder både størrelsen på jernringen, men også længden på benene. Dette giver derfor mulighed for at støtte større planter i haven. I starten havde vi blot 50 cm ben, men fandt hurtigt ud af at der også var efterspørgsel på længere ben. Derfor har vi i dag op til 100 cm ben. Man kan jo altid justere højden ved at presse benene længere ned i jorden.

Hvis man ønsker at Morten viser og fortæller, har han været så venlig at lave en video, hvor han demonstrerer det hele.

Find dine næste staudeholdere her - Runde staudeholder i jern