Homefarm Kapilærkasse

Homefarm er en rigtig god erstatning, hvis man førhen har plantet i flamingokasser. Denne kasse er produceret i 100% genbrugsplast, og med sin hårde overflade er den mere modstandsdygtig sammenlignet med en flamingokasse. Denne hårde plastik giver den lang levetid, og gør at planternes rødder ikke kan gro igennem kassen. En anden fordel plastikken har, er at den er let kan rengøres, hvis man vil skifte til nye planter eller nye skud. 
Den koniske form på kasse gør at den ikke frostsprænger om vinteren. Vandbeholderen gør at man kan fylde den med vand og ikke behøves at tænke på at vande hver dag, da planterne selv vil suge det vand de har brug for.


Homefarm kapilærkasse har en længde på 80 cm og en bredde på 40. Kassens højde er 26 cm og den har i alt et rumfang på 63 liter. Kassens låg passer fint med en pose jord på enten 40 eller 50 liter.


Bemærk: ca. 2 ugers leveringstid

Lagerstatus: På lager

349,00 DKK
  • Køb 3 for 333,00 DKK pr. stk. og spar 5%
Beskrivelse
Detaljer

Homefarms kapilærkasse 80 cm lang, 40 cm bred og 26 cm høj. Den vejer 4 kg og har et rumfang på 63 liter. Poser med jord der er 40 eller 50 liter passer til denne kasse. Kassen er produceret i Danmark og er lavet i 100% genbrugsplast der har plasttypen HDPE.