Store Højbede H 40 cm i cortenstål - Rust farve

Store højbede med højden 40 cm lavet i corten stål i kraftig godstykkelse. Corten stål får rustfarve og er meget rust træg. Det vil sige at metallet har en meget lang levetid. Målene er fra 80 x 40 cm op til 120 x 348 cm. Dette højbed har vi lavet i extra god kvalitet med en bred kant foroven og forneden. Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet. Du har mulighed for at tilvælge en foring i 2 cm fast flamingo til dit bed. Det giver et mere varmestabilt bed og dermed sæson forlænger du dyrkningsperioden. Du køber et bed med meget lang levetid. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.
Som man kan se på billederne kan højbedene bruges mange steder. Cortenstålet giver en rigtig fin kontrast til både det nye og det gamle.


Nogle blomster, som pynter rigtig fint i et højbed er rhododendron.

Lagerstatus: På lager

1.099,00 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Højde på bedet er 40 cm. Det har en godstykkelse på 2 mm. Den øvre kant er på 3 cm Cortenstål - metal. Det er i corten stål, som vil få rust farve med tiden. Når det leveres har det ikke rust farve. For at fremskynde rust processen, kan man vaske siderne ned med sæbevand. Derefter kan man kører en klud med eddike over.