Sneglekantssæt til højbed - Jern

Slip for dræbersnegle i dit højbed med sneglekanter fra Zinkbakken. Sneglekanterne har en vinkel der gør at sneglene ikke kan komme over. Dette er en effektiv løsning der vil holde i mange år. 
Sneglekanterne er produceret i Danmark og er i jern. De vil derfor også få den flotte rust farve ligesom et højbed i corten eller jern har. Man vil sagtens kunne bruge disse kanter på et højbed i cortenstål, da man skal se godt efter for at kunne se den minimale forskel der vil være. 


Sneglekanterne monteres let på siderne af højbedet. De findes i både jern, som disse, men derudover har vi dem også i galvaniseret stål. Dette sæt indeholder de nødvendige sider til dit højbed. Man vælger blot, hvad størrelse ens højbed er i og så sørger vi for at sende det, som passer dertil.


Et højbed der er 80x80x40 cm skal bruge fire sider og fire hjørner. 

Lagerstatus: På lager

329,00 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Sneglekanterne er produceret i Danmark. De er lavet i jern og en kraftig og god kvalitet. Man skal blot vælge den størrelse ens højbed er i, så sørger vi for at der kommer de nødvendige sneglekanter.
Sneglekanterne vil gå 5 cm ud fra højbedet. Det er bukket i 45 grader nedad der gør at sneglene ikke kan komme over. Sneglekanten har en tykkelse på 1,25 mm. Dette har vi erfaret er rigeligt til at klare opgave.