Sneglekantssæt til højbed - Jern

Slip for dræbersnegle i dit højbed med sneglekanter fra Zinkbakken. Sneglekanterne har en vinkel, der gør at sneglene ikke kan komme over. Dette er en effektiv løsning der vil holde i mange år. 
Sneglekanterne er produceret i Danmark og er i jern. De vil derfor også få den flotte rust farve, ligesom et højbed i corten eller jern har. Man vil sagtens kunne bruge disse kanter på et højbed i cortenstål, da man skal se godt efter for at kunne se den minimale forskel der vil være. 


Sneglekanterne monteres let på siderne af højbedet. De findes i både jern, som disse, men derudover har vi dem også i galvaniseret stål. Dette sæt indeholder de nødvendige sider til dit højbed. Man vælger blot, hvad størrelse ens højbed er i og så sørger vi for at sende det, som passer dertil.


Et højbed der er 80x80x40 cm skal bruge fire sider og fire hjørner, som det ses på billedet. Højbede kan købes her: Højbed

Lagerstatus: På lager

329,00 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Sneglekanterne er produceret i Danmark. De er lavet i jern og en kraftig og god kvalitet. Man skal blot vælge den størrelse ens højbed er i, så sørger vi for at der kommer de nødvendige sneglekanter.
Sneglekanterne vil gå 5 cm ud fra højbedet. Det er bukket i 45 grader nedad, der gør at sneglene ikke kan komme over. Sneglekanten har en tykkelse på 1,25 mm. Dette har vi erfaret er rigeligt til at klare opgave.