Rundt højbed Ø70 i 3 mm jern, 10 cm højt

En rund jernring i Ø70 i 3 mm ubehandlet kraftigt jern. Du kan få ringen i to højder. Den ene er 10 cm høj, mens den anden er 20 cm høj. Man kan bruge begge højder, hvis man vil lave et højbed, men skal man bruge jernringen til bed afgrænsning, anbefaler vi den der er 10 cm høj.

Ø70 ringen som er 20 cm høj er åben og kommer med bolte og møtrikker til at samle den, det gør at man kan vælge at tage ringen om et allerede plantet træ, busk og bed.
Dette er også en mulighed med Ø70 H10, det produkt kan du vælge her, gå til produktet.Jernet vil få en flot patina med tiden. Når du modtager den, er den stadig ubehandlet, men vil efter ca. 2 uger få sin flotte rust farve. Det kan selvfølgelig variere alt efter vejret. 


Et flot og dekorativt element man også kan lave med ringen, er at man laver et bålsted i haven. Det gør man ved fx at sætte ringen ned i niveau, fylde den med sand (efter eget valg) og sten og så have et lille bålfad i midten. Det bliver til et super hyggeligt bålsted for hele familien, og når man ikke bruger det, er det stadig et hyggeligt lille element i haven.

Lagerstatus: På lager

399,00 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
  • Diameter 70 cm jernring, Højde 10 cm ubehandlet jern i 3 mm tykkelse, vægt 5 kg
  • Diameter 70 cm jernring, Højde 20 cm ubehandlet jern i 3 mm tykkelse, vægt 10,5 kg.