Runde højbede

Vores runde højbede er god til de lidt mindre bede, hvor der ex. skal plantes krydderurter eller grønsager. Desuden kan de runde højbede også bruges som kanter i forbindelse med frugttræer, hvor man ønsker at holde træet fri for græs for at sikre optimal vækst. Højbedene er lavet i 3 mm jern og er et særdeles solidt produkt.

Vores åbne bede har et lille overlap, der bliver holdt sammen med bolte og møtrikker. Fordelen er, at det kan åbnes lidt og sættes omkring en træstamme, flagstang eller lign.

Bedene leveres nyproduceret, hvilket vil sige de endnu ikke har den flotte rustfarve, men at de indenfor kort tid vil få det.

 

17 vare(r)

pr. side

 • Rundt højbed i ø40, 8 cm høj

  Smart lille jernring der kan bruges som et lille højbed. Ringen kan bruges til flere ting. Den kan bruges, som fod til vores Ø60 og Ø80 fade men også til at afgrænse et lille bed eller et træ. Det mest oplagte er, at de bliver brugt som fod eller højbed. I sådan et lille fint højbed vil man kunne plante krydderurter og blomster. Der er ingen bund i ringene, så de skal bare direkte i jorden. De er dansk produceret og i en kvalitet, der vil holde mange år frem.

  OBS! Ringene leveres ubehandlet, men med lidt regn får de hurtigt den smukke rust farve.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Rundt højbed Ø40, 20 cm højt

  Højbed i jern med en diameter på 40 cm og en højde på 20 cm i 3 mm tykt jern. Det er produceret i Danmark i en rigtig god kvalitet. Højbedet kan bruges som afgrænsning til et træ eller et lille bed. Det bliver ikke leveret med rustfarve, men rustfarven kommer relativt hurtigt. Et par dage med regnvejr og man vil se stor forskel. Den påbegyndte rustproces kan ses på billedet, hvor bedet står på græsset.

  Bemærk: Højbedet er åbent og der vil følge bolte/møtrikker med så det kan lukkes, det giver muligheden for at tage ringen omkring noget som allerede er plantet.

  Vis detaljer
  349,00 DKK

 • Rundt højbed Ø40, 40 cm høj

  Højbed med en diameter på 40 cm og en højde på 40 cm i 3 mm tykt jern. Højbedet bliver ikke leveret med rustfarve, men rustfarven kommer rimelig hurtigt. Et par dage med regnvejr og man vil se stor forskel. Det er produceret i Danmark i en rigtig god kvalitet. På billederne ses påbegyndt rustnings proces. Kan fx bruges til at løfte et lille bed op i højden.

  Vis detaljer
  599,00 DKK

 • Rundt Højbed Ø50, 20 cm højt

  Et fint lille rundt højbed i jern. Det har en diameter på 50 cm og en højde på 20 cm. Det er lavet med en tykkelse på 3 mm. Det er rigtig fint, hvis man ønsker at have et lille bed i haven. Der kan plantes stort set alt i det, men det er velegnet til krydderurter, da de ikke skal have så meget plads.
  Højbedet kan også bruges til at afgrænse et bed eller et lille træ i haven. Der er ingen bund i ringen. 

  Bemærk: Højbedet er åben og kommer med bolte og møtrikker så man selv kan lukke højbedet, så du med fordel kan tage den omkring et træ eller bed der allerede er plantet. 

  Vis detaljer
  399,00 DKK

 • Rundt Højbed Ø60, 20 cm højt

  Et flot rundt højbed i 3 mm jern, som vil få en flot rust farve efter kort tid. Det har en højde på 20 cm og er 60 cm i diameter. Vi bruger det både som et fint højbed, men også til afgrænsning af et træ eller et lille bed.
  I højbedet kan der være blomster, grøntsager eller krydderurter. Vi har krydderurter i, men de andre kan også sagtens plantes i dem. Nogle bruger det, som afgrænsning af bede eller træer. Det giver en flot afslutning på træet og får ens have til at se skarp ud, uden at man behøver at være i haven i flere timer.

  Det er produceret i Danmark og er i en rigtig god kvalitet.

  Bemærk: Højbedet er åben og kommer med bolte og møtrikker så man selv kan lukke højbedet, så du med fordel kan tage den omkring et træ eller bed der allerede er plantet. 

  Vis detaljer
  449,00 DKK

 • Rundt Højbed Ø60, 10 cm højt

  Vil få en flot rust farve efter kort tid. Bruges som et fint højbed eller til afgrænsning af et træ eller bed. Produceret i Danmark og er i en rigtig god kvalitet.

  Bemærk: Ringen er åben og der medfølger bolte/møtrikker til at lukke med, kan dermed tages omkring et allerede plantet træ eller et bed.

  Vis detaljer
  349,00 DKK

 • Rundt Højbed Ø70, 20 cm højt

  En ring med diameter på 70 cm, 20 cm højt. Et holdbart dansk produkt som er lavet i 3 mm jern.

  Bemærk: Den er lavet åben, så man kan tage ringen omkring allerede plantede træer og bede. Bolte og møtrikker medfølger. Ringen vil blive leveret ubehandlet, men vil få rustfarve efter et par uger med regnvejr.

  Vis detaljer
  499,00 DKK

 • Rundt højbed Ø70 i 3 mm jern, 10 cm højt - Åben

  Fordelen ved at kunne åbne og lukke ringen, er at man kan tage ringen om et træ, blomst eller bed der allerede er plantet. Ringen kan bruges til bed afgrænsning og for at skabe niveau i haven. Ringen leveres ubehandlet, men rustfarven vil komme efter 2 ugers tid afhængigt af vejret. Regnvejr fremmer processen. Jernet vil altid få en flot patina med tiden. Farven kan bl.a. ses på vores andre runde højbede. 

  Vis detaljer
  399,00 DKK

 • Rundt højbed Ø70 i 3 mm jern, 10 cm højt - Lukket

  En rund LUKKET jernring i Ø70 i 3 mm ubehandlet kraftigt jern, man kan bruge jernringen til bed afgrænsning.

  Du kan købe den åben via linket her.: gå til produktet.

  Jernet vil få en flot patina med tiden. Når du modtager den, er den stadig ubehandlet, men vil efter ca. 2 uger få sin flotte rust farve. Det kan selvfølgelig variere alt efter vejret.
  Et flot og dekorativt element man også kan lave med ringen, er at man laver et bålsted i haven. Det gør man ved at sætte ringen ned i niveau, fylde den med sand og sten og så have et lille bålfad i midten. Det bliver til et super hyggeligt bålsted for hele familien, og når man ikke bruger det, er det stadig et hyggeligt lille element i haven.

  Vis detaljer
  399,00 DKK

 • Rundt højbed Ø70 i 2 mm cortenstål, 10 cm højt - Åben

  NYHED!

  Nu kan du få vores åbne runde højbed i Ø70*10 cm i cortenstål.

  Ligesom vores højbede i corten, er ringen i 2 mm tykkelse. Selvom den er tyndere end vores udgave i jern, skal du ikke frygte for kvalitet eller levetid. Den er den samme, da cortenstål er mere rust træg end mange andre metaller. Vi forventer at produktet har en levetid på +20 år.

  Ringen er som sagt åben, så du kan nemt tage ringen om et træ, blomst eller bed der allerede er plantet. Ringen kan bruges til bed afgrænsning og for at skabe niveau i haven. Ringen leveres ubehandlet, men rustfarven vil komme efter 2 ugers tid afhængigt af vejret. Regnvejr fremmer processen. Stålet vil altid få en flot patina med tiden. Farven kan bl.a. ses på vores andre runde højbede. 

  Der medfølger 2 stk bolte og møtrikker til at samle ringen med.

  Vis detaljer

  Pris: 399,00 DKK

  Specialpris 299,00 DKK

 • Rundt højbed Ø80, 20 cm højt

  Ringen kan bruges som højbed eller som kantafgrænsning. Ringen her er åben, hvilket giver mulligheden for at man kan tage ringen omkring allerede plantede træer. Bolte og møtrikker til at lukke ringen følger med i prisen. Det er et godt solidt produkt. Ringen vil få sin flotte rustfarve efter nogle uger, afhængig af vejret.

  Bemærk: Højbedet kommer i 2 halvdele sammen med bolte/møtrikker til at lukke dem. Det leveres uden rustfarve, rustfarven vil komme efter nogle uger med regnvejr.

  Vis detaljer
  599,00 DKK

 • Rundt højbed Ø93, 40 cm høj

  Det runde højbed her er 93 cm i diameter og 40 cm højt. Den kommer i 2 halvdele som skal samles med skruer og møtrikker som vi sender med. Bedet er lavet i 3 mm stål og har en holdbarhed på 20+ år. Vis detaljer

 • Rundt Højbed Ø120, 20 cm højt

  Flot rundt højbed uden bund i. En super god og billig løsning, hvis det alligevel bare skal stå ud i haven. Med en diameter på 120 cm og en højde på 20 cm er der mange muligheder. Det kan fx være at man vil bruge det som et helt almindeligt højbed, hvor der skal plantes grøntsager og krydderurter. Vi ser dog også, at det bliver brugt til bed afgrænsninger og afgrænsninger af træer. En ny smart måde at anvende det på, er ved at lave et hyggeligt lille bålsted. Man kan have et afgrænset bålsted. Man kan ligge jernringen ned i niveau, hvorefter man fylder det med evt. sand og sten. Man kan vælge om man vil have endnu en lille ring i midten, eller om man stiller et bålfad, som også er gravet lidt ned i niveau. Bålet får derved et sikker underlag, mens det står flot og dekorativt i haven.

  Bemærk: Højbedet kommer i 2 dele og med medfølgende bolte/møtrikker til at samle dem. Det leveres uden rustfarve, rustfarven vil komme efter nogle uger med regnvejr.

  Vis detaljer

 • Rundt Højbed Ø120, 40 cm højt

  Rundt højbed eller kant afgrænsning med en diameter på 120 cm. Højden er 40 cm og tykkelsen i jernet er 3 mm, det vil sige at bedet er meget solidt. Det er sat sammen af 2 halvcirkler med et lille overlæg. Der vedlægges kraftige bolte og møtrikker til at sætte de 2 halvcirkler godt sammen. Vi bruger bedet som et højbed til krydderurter, grøntsager eller eksempelvis buske. Ligeledes har vi mange kunder som kombinerer de runde former i haven fx med et rundt spejlbassin i Ø80 cm. Det leveres ny produceret, hvilket betyder at det ikke har fået rustfarven endnu. Da bedet skal på en Europalle med fragtmanden for at sendes, så tilbyder vi på dette produkt at det altid kan afhentes ved os for 1.499 DKK.

  Vis detaljer

 • Rundt Højbed Ø200, 20 cm højt

  Højbedet er tredelt og samles med medfølgende bolte og møtrikker, det er meget ligetil. Højbedet er lavet i 3 mm tykt jern. Jernet har ikke rustfarven ved levering, men vil få det efterhånden. Vi plejer at sige rustfarven vil komme, når der har været 14 dage med regnvejr. På et af billederne ses højbedet som det vil blive leveret, uden rust.

  Vis detaljer
  2.499,00 DKK

 • Højbed sæt Ø40 - Kombi af alle højder i Ø40

  Sættet består af alle vores højbede i diameteren 40 cm.

  1 stk. rundt højbed 40 cm højt i Ø40.
  1 stk. rundt højbed 20 cm højt i Ø40.
  1 stk. rundt højbed 8 cm højt i Ø40.

  De komplimenterer hinanden godt i forhold til at få skabt noget højdeforskel i ens bed.

  Bemærk: Ringen der er 40 høj og 8 cm høj er lukkede, den 20 cm høje ring er åben og kommer med bolte/møtrikker, det giver dig muligheden for at tage ringen omkring et bed, træ eller plante(r) der allerede er plantet.

  Vis detaljer

  Pris: 1.197,00 DKK

  Specialpris 999,00 DKK

  Ikke på lager

 • Højbedesæt – De runde højbede

  Skab dynamik i haven ved at bruge runde højbede i forskellige størrelser og niveauer. Sættet er sammensat af højbede med størrelser fra Ø50 til Ø120 cm, hvor højden svinger fra 10 cm til 40 cm. De forskellige niveauer gør bedene samlet bliver spændende at kigge på. Højbedene får en flot gylden rustfarve, der fungerer godt sammen med havens planter. Alternativt kan de runde højbede også bruges som kantafgrænsning rundt om bede eller træer i haven. Brug enten denne samlet pakke i din have, på fliseterrassen eller som en måde at udsmykke gårdhaven på. Ved at købe bedene som et samlet sæt, er der penge at spare. Normalt ville prisen være 3.745 DKK, hvor du her kan få det runde højbedesæt for 3.399 DKK.

  Sættet består af: Ø120 H40, Ø70 H10, Ø70 H20, Ø60 H20, Ø50 H20. Ø = diameter, H = højde. Alle ringene er åbne og der medfølger bolte/møtrikker som de lukkes med.

  Vis detaljer

  Pris: 3.745,00 DKK

  Specialpris 3.399,00 DKK

17 vare(r)

pr. side

Flot rustfarve og rød tråd i have

Flere af vores produkter sælges i jern, der med tiden får den flotte rustfarve. Skab en gennegående rød tråd i din have, ved at vælge flere ting i samme materiale. Det kan skabe liv, uden din have bliver rodet. Det runde højbed giver en flot afslutning på dit krydderurtebed, men kan også bruges som afgrænsning rundt om et lille æbletræ. Den gyldne rustfarve spiller flot sammen med naturens farver. Vi har også højbede i jern der er firkantet, se dem og vores andre højbede her.

Højbedets anvendelsesmuligheder

Et rundt højbed i jern kan bruges til mange ting. Det mest oplagte er at have planter i det. Det letteste og mest sikre valg af planter er: Gulerødder, purløg, timian, rødbeder, salat, rosmarin, spinat, ærter eller persille. Disse er alle relativt lette at holde. Start altid med en ordentlig jord eller muld. Vi har et stort udvalg af jord og muld. For mange går det ud på at være selvforsynende, mens andre bare godt kan lide at gå og passe sin have.
Ringen vil også sagtens kunne bruges til en fin dekoration i haven. Man kan vælge at plante blomster i den, som helt af sig selv vil stå som et flot dekorativt element. Det vil også være muligt at lave en dekoration til den.