Højbedesæt

Ved at købe din nye gårdhave eller køkkenhave som et sæt, så er der penge at spare. Vi har lavet ekstra gode tilbud på nogen udvalgte sæt vi har sammensat. Er det lige hvad du står og mangler for at få lavet f.eks. din gårdhave? Lad dig blive inspireret af de muligheder, der er i sammensætningen af disse miljøer.

Populære produkter i "Højbedesæt

Filter
Tilbud
De 4 store højbede - Cortenstål

11.999,00 kr. Førpris: 12.396,00 kr.
Tilbud
Gårdhaven - Cortenstål

16.999,00 kr. Førpris: 19.389,00 kr.
Tilbud
Gårdhaven - Galvaniseret stål

16.999,00 kr. Førpris: 19.389,00 kr.
Tilbud
Tilbud
Højbed sæt Ø40 - Kombi af alle højder i Ø40

1.127,00 kr. Førpris: 1.315,00 kr.
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Højbedesæt – Runde højbede

3.855,00 kr. Førpris: 4.201,00 kr.
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Krydderurtehaven Jern - 25 cm høj

1.795,00 kr. Førpris: 1.995,00 kr.
Tilbud

Køkkenhave i højbede

En køkkenhave skal være en del af haven man synes er sjov og spændende, men samtidig overskuelig. En køkkenhave i højbede kan derfor være med til at skabe nogle forskellige højbede der er overskuelige. Vores højbede får både bedene op i en god arbejdshøjde, men sørger også for at bedet ikke bredder sig unødigt. En køkkenhave i højbede findes i to forskellige materialer alt efter, hvilket udseende man ønsker. Køkkenhave i højbed i cortenstål får en flot rustrød farve. Er man ikke til den rustrøde farve findes  køkkenhaven i galvaniseret stålder har en flot sølvfarve. Denne sølvfarve vil blive en smule mere mat med tiden.

Man kan sagtens indrette sin køkkenhave med fx en bænk. Vores bænk passer perfekt imellem højbedene. Dette er med til at gøre at køkkenhaven er et rart sted at opholde sig, når man ikke nødvendigvis er ude og rode i jorden. Man kan også fint bruge køkkenhaven i højbed rundt om en terrasse, som en flot overgang fra fx fliser til græsplænen. Mangler man jord til højbedet har vi naturligvis også det. Vores champost jord til køkkenhave højbede  er utrolig godt for planterne og så er det produceret i Danmark.

Hyggelige sæt af højbede

Vi har sammensat en række forskellige sæt der inddrager naturen i et hyggeligt miljø i haven. Sættene findes i både cortenstål og galvaniseret stål. Vi synes det er utrolig hyggeligt at sidde blandt sine planter, hvilket også har gjort at vi har inddraget bænke i vores sæt. Det gør at man kan læse en bog i hyggelige omgivelser, nyde planterne eller lave et hyggeligt bål med familien. Nogle af sættene indeholder spejlbassiner, hvilket gør at man kan skabe et stort og smukt område i sin have der efter kort tid vil sprudle af liv.

 

Urtehave i højbede

Vores urtehave består af 8 højbede og to bænke. Urtehaven giver mulighed for at lave forskellige hyggelige miljøer i haven. Urtehaven er indbydende og ligger op til at man tilbringer en hyggelig tid blandt blomster og planter. Man kan fint placere et spejlbassin eller bålfad i midten for på den måde at skabe et hyggeligt centrum i den i forvejen hyggelige urtehave.