Højbede galvaniseret stål

Højbede i galvaniseret stål kan være med til at skabe overblik i din have. De har et stilrent udtryk, der giver en flot afslutning til dine bede. Vi har et stort udvalg indenfor forskellige størrelser, og finder du ikke et der passer til dit behov, har du mulighed for at få lavet et på special mål. Ved at sammensætte længderne, kan du skabe et stort højbed, og både få plads til gulerødderne, salaten, kartoflerne og krydderurterne. Bedene er dansk håndværk og i virkelig høj kvalitet. Få det flotteste resultat i din have.

8 vare(r)

pr. side

 • Store Højbede i højden 40 cm i galvaniseret Jern - flere varianter

  Store højbede med højden 40 cm lavet i galvaniseret jern i kraftig godstykkelse. Dette højbed har vi lavet i ekstra god kvalitet med en bred kant foroven og forneden. Kanten er 3 cm og bukket i 90 grader. Målene er fra 80 x 40 x 40 cm op til 348 x 120 x 40 cm.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

  Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet, og du kommer op i en bedre arbejds højde. Du køber et bed med lang levetid, vores erfaring siger gerne 20 år. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.

  Vis detaljer
 • Højbede i H 40 cm i galvaniseret jern m. flamingo

  Store højbede med højden 40 cm lavet i galvaniseret jern i kraftig godstykkelse med flamingoforing med høj isoleringsværdi. Dette højbed har vi lavet i ekstra god kvalitet i med en bred kant foroven og forneden. Kanten er 3 cm bukket i 90 grader Målene er fra 80 x 40 x 40 cm op til 348 x 120 x 40 cm.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

  Højbedene kan forlænges med stykker af 114 cm. Kontakt på 20 13 00 77. Ved valg af dette højbed er der foring af flamingo i siderne. Flamingoen har 3 fordele. Dels beskytter det mod varme om sommeren så planternes rødder er beskyttet. Dels beskytter det de sarte planter om vinteren og til sidst så beskytter flamingoen metallet mod indvendig tæring. Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet, og du kommer op i en bedre arbejdshøjde. Du kan også stable dem til dobbelt højde på 80 cm. Du køber et bed med lang levetid, det holder gerne 20 år. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.

  Vis detaljer
 • Højbed i galvaniseret stål - højde 25 cm

  Et højbed i galvaniseret stål kan bringe overskuelighed til din køkkenhave. Med de 25 cm høje bede, får du styr på krydderurterne. Bedene kan være en god måde at dele din have op i områder på, eller få haven til at få et mere afsluttet udseende. Udover det æstetiske kan de galvaniserede højbede bidrage til mange praktiske fordele i haven. Foruden at gøre det hele mere overskuelig, har bedene fordele som ex. god dræning af jorden og at de hurtigere bliver opvarmet om foråret, hvilket i sidste ende medfører højere udbytte på dine afgrøder. Med de forskellige størrelser og muligheden for at forlænge disse yderligere, kan du få organiseret din fremtidige grøntsags- eller urtehave ud fra dine egne ønsker og behov. Den galvaniseret stål giver et stilrent og professionelt udtryk til din have. Priserne starter fra 399 DKK.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede.

  Vis detaljer
 • Store højbede i galvaniseret stål - højde 25 cm

  De store højbede i galvaniseret stål er til den kvalitetsbevidste bruger, der enten skal i gang med sin nye køkkenhave eller blomsterbede. Højbedene er lavet i galvaniseret stål og har et meget stilrent udseende. Er du til et mere råt look, så se også vores højbede i andre materialer. Bedene kan ex. placeres langs en mur, et stakit, eller en terrasse. Man kan med fordel også bruge bedene til at dele sin have op, og dermed skabe forskellige områder. Et godt uderum kan være delt op i områder der har forskellige funktioner, ex. legeområde, køkkenhave, græsplæne, gangareal osv., dette er de store højbede især gode til at være med til at skabe. Bedene har adskillige fordele, heriblandt at der kommer god dræning af jorden og de hurtigt bliver opvarmet om foråret, hvilket skaber de bedste rammer for dine planter. Ved at plante nogle lidt større planter kan højbedene også være med til at fungere som læskærm ved en terrasse eller til skabe en god hyggekrog i haven. Bedene fås i flere størrelser, og priserne starter fra 999 DKK.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede.

  Vis detaljer
 • Højbed i galvaniseret stål m. sneglekant - højde 25 cm

  Med højbedet i galvaniseret stål med sneglekant, får du styr på din køkkenhave. Sneglekanten er med til at holde dræbersneglene ude af dit højbed og hjælper dig med at give de bedste forhold til dyrkningen af dine grøntsager.

  Du kan også få højbede i jern med sneglekant, se dem samt vores andre højbede her. Med fordele som ex. god dræning af jorden og hurtig opvarmning i foråret er et højbed med til at give et højere udbytte på det du planter. Et højbed i galvaniseret stål er en holdbar løsning, der holder i mange år. Din have kan holdes pæn, og dine bede bliver afsluttet på en flot måde. Med bedene kan du dele dine have op i områder og dermed skabe en god sammenhæng i hele haven. Priser fra 549 DKK.

  BEMÆRK: Sneglekanterne er skarpe. For at forhindre sneglene i at kravle rundt om kanten, er det nødvendigt med en skarp kant. Bemærk også at der er ikke bund i højbede.

  Vis detaljer
 • Store højbede i galvaniseret stål m. sneglekant - højde 25 cm

  De store højbede er et godt valg til den store have. Her kan bedene enten placeres langs muren eller bruges til at opdele haverummet. Ved at placere højbedet ex. op ad en terrasse, kan planterne bruges som opdeling og afskærmning, hvilket kan skabe en masse gode hyggekroge i ens have. Bedet kommer med sneglekant, og beskytter derfor dine planter og grøntsager mod dræbersnegle. Se også vores udvalg af mindre højbede her. Et højbed er særdeles velegnet til at dyrke urter og grøntsager i, da der kommer god dræning af jorden, og den hurtig bliver opvarmet om foråret, dette fører også til et højere udbytte af ens afgrøder. En ny køkkenhave der skal etableres og have de bedste muligheder for at vokse, kan helt sikkert komme godt fra start i et højbed af høj kvalitet. De store bede findes til priser fra 1.149 DKK.

  BEMÆRK: Sneglekanterne er skarpe. For at forhindre sneglene i at kravle rundt om kanten, er det nødvendigt med en skarp kant. Bemærk også at der er ikke bund i højbede.

  Vis detaljer
 • Køkkenhaven - Højbede i galvaniseret stål

  Har du drømme om den helt store køkkenhave? Med køkkenhavesættet får du 4 store højbede, hvilket gør der er plads til alle de grøntsager du kunne ønske dig. Det kræver, at du har masser af plads, for at denne store køkkenhave kan blive en realitet, til gengæld skal du ikke gå på kompromis med om der nu kun er plads til salaten eller jordbærrene. Med højbede i galvaniseret stål får du en stilren køkkenhave, der giver dine grøntsager de bedste forudsætninger for at vokse sig store og fine. En af de mange fordele ved at vælge at have højbede, er at du får en bedre arbejdshøjde, der kommer bedre styr på dine bede og planterne trives bedre heri.

  Vis detaljer
  10.396,00 DKK

 • Gårdhaven - Galvaniseret stål

  Mangler du inspiration til hvordan gårdhaven kan blive flot og brugbar? Vi har lavet en samlet pakke til en gårdhave, hvor du kan sætte det som i vores foreslag, eller selv lege med placeringen af højbedene. Med bålfadet som centrum, er der lagt op til hygge og samvær i gårdhaven. Bænkene gør at du kan sidde og kigge på bålets flammer i ro og mag. I højbedene er der rig mulighed for at pryde dem med alverdens planter, der kan bringe liv og farver ind i gårdhaven.

  Vis detaljer
  16.689,00 DKK

8 vare(r)

pr. side

Højbede i god kvalitet

Få kvalitet og luksus ind i din have. Med et højbed i stål fra Zinkbakken får du et højbed i topkvalitet der holder mange år frem, samtidig med det er æstetisk flot og er med til at skabe orden i din have. Pladerne på de 25 cm høje bede har en godstykkelse på 1,25 mm. De har et 30 mm ombuk både foroven og forneden, der er med til at stabilisere pladerne endnu mere. Det er desuden også med til at give en flot afslutning på bedets kanter. Siderne sættes sammen med skruer og møtrikker, hvilket er langt mere holdbare end et klik system. Ved de store højbede er der tværstivere med, der er med til at holde siderne på plads, og forhindre jordens tryk får bedet ud af form. Vi giver altid prisgaranti, hvis du finder et lignende produkt i samme kvalitet og størrelse et andet sted.

Sneglekant til højbed, undgå dræbersnegle i dit højbed

Mange oplever at der kommer dræbersnegle i deres højbed. Dræbersnegle er ikke spor sjove at have blandt sine grøntsager, planter eller krydderurter. De spiser alt, hvad de kan komme i nærheden af og det er derfor mange ønsker at sikre sit højbed om dem. Vi har udviklet en sneglekant der let sættes på et højbed. Sneglekanterne kan købes i galvaniseret stål, så de passer til højbedet.
Måden sneglekanten forhindrer