Højbed i jern m. sneglekant - højde 25 cm

Højbed med sneglekant, i rå jern der får rustfarve. Højbedet bliver leveret ubehandlet og vil i løbet af kort tid få den smukke rustfarve. Få en smuk og overskuelig have ved hjælp af højbedene. Vi har et stort udvalg både i materialer og størrelser, med eller uden sneglekant. Med muligheden for selv at sammensætte og forlænge sidelængderne på bedene, kan du sætte dit personlige præg på udformning af højbedene og din have. Udover at give nogle klare afgrænsninger for dine bede, har højbedene adskillige andre fordele, ex. at give god dræning af jorden og hurtig opvarmning om foråret, hvilket også føre til større udbytte af din køkkenhave. Sneglekanten er som navnet hentyder til, med til at holde snegle ude af dine bede. Vi har forskellige størrelser at vælge imellem. Alle har en højde på 25 cm. Priserne starter fra 499 kr.


BEMÆRK: Sneglekanterne er skarpe. For at forhindre sneglene i at kravle rundt om kanten, er det nødvendigt med en skarp kant.

Lagerstatus: På lager

499,00 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Højbed med sneglekant, der kan fås i forskellige størrelse. De har alle en højde på 25 cm. Materialet er lavet af rå jern der får rustfarve. Godstykkelse er 1,25 mm og pladerne er afsluttet med en kant der er 3 cm bred. Det hele er dansk produceret og af høj kvalitet.