Højbed med espalier | Flere længder | Corten

Et højbed med espalier giver planterne mulighed for at bevæge sig op ad espaliet. Det giver både planterne støtte og vækstmuligheder. Derudover giver et espalier fyldt med planter en naturlig læ på terrassen. Du vælger selv længden på højbedet og espaliet er 180 cm højt, hvoraf de 40 cm står nede i højbedet. Espalier til højbed er lavet i kraftigt jern og højbedet er i cortenstål. De vil begge få den flotte rustrøde farve efter kort tid og det vil derefter ikke være muligt at se forskel på de to materialer. Man får derfor et højbed med espalier der hurtigt står utrolig flot i haven med sin rustikke rust farve.

Hvorfor tilvælge flamingo? Det er muligt at tilvælge en foring med flamingo til højbedet. Flamingoen er 2 cm tyk og giver et mere varmestabilt højbed. Det vil sige at man sæsonforlænger dyrkningsperioden.

Højbedet er uden bund og vi anbefaler derfor at det placeres direkte på jorden.

Ønsker man en plantekasse på hjul med espalier findes det naturligvis også. Her finder du plantekasser på hjul med espalier.

Fra 1.099,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)15*C120-80-40

Højbedet er lavet i 2mm cortenstål og findes i 3 forskellige længder. De er alle 40 cm brede og har en højde på 40 cm.
Espalier er lavet i 4 mm jern. Maskestørrelsen er på 10 x 10 cm. Espalier der er 40 cm vejer 5 kg, 80 cm vejer 7 kg og 120 cm vejer 9 kg.
Både højbed og espalier kommer uden sin flotte rust farve, men vil efter kort tid få det.