Højbed i jern m. sneglekant - højde 25 cm

Der er lige nu forlænget leveringstid på vores højbede i jern.

Højbed med sneglekant i rå jern der får rustfarve. Højbedet bliver leveret ubehandlet og vil i løbet af kort tid få den flotte rustfarve. Få en smuk og overskuelig have ved hjælp af højbedene. Vi har et stort udvalg både i materialer og størrelser, med eller uden sneglekant. Med muligheden for selv at sammensætte og forlænge sidelængderne på bedene, kan du sætte dit personlige præg på udformning af højbedene og din have. Udover at give nogle klare afgrænsninger for dine bede, har højbedene adskillige andre fordele, ex. at give god dræning af jorden og hurtig opvarmning om foråret, hvilket også fører til større udbytte af din køkkenhave. Sneglekanten er, som navnet hentyder til, med til at holde snegle ude af dine bede. Vi har forskellige størrelser at vælge imellem. Alle har en højde på 25 cm. 

Ved at købe højbedene sammen med sneglekanterne som du gør her, kan du spare op til 99 kr. afhængigt at størrelsen, ift. at købe dem seperat.

BEMÆRK: Sneglekanterne er skarpe. For at forhindre sneglene i at kravle rundt om kanten, er det nødvendigt med en skarp kant. Bemærk også at der er ikke bund i højbede.

Fra 749,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)15*J25/07 (1)

Højbed med sneglekant, der findes i forskellige størrelse. De har alle en højde på 25 cm. Materialet er lavet af rå jern, der får rustfarve. Godstykkelse er 1,25 mm, og pladerne er afsluttet med en kant, der er 3 cm bred. Det hele er dansk produceret og af høj kvalitet.

Selve sneglekanten går 3,6 cm ud på hver side, dvs. bedet bliver 7,2 cm længere og 7,2 cm bredere.

Herunder finder du samlevejledninger til sammensætning af højbede og montering af sneglekanter, det er ganske simpelt og du behøver kun få redskaber.

Samlevejledning til højbede

Montering af sneglekant på højbede