Højbed i galvaniseret stål m. sneglekant - højde 25 cm

Med højbedet i galvaniseret stål med sneglekant, får du styr på din køkkenhave. Sneglekanten er med til at holde dræbersneglene ude af dit højbed og hjælper dig med at give de bedste forhold til dyrkningen af dine grøntsager.

Du kan også få højbede i jern med sneglekant, se dem samt vores andre højbede her. Med fordele som ex. god dræning af jorden og hurtig opvarmning i foråret er et højbed med til at give et højere udbytte på det du planter. Et højbed i galvaniseret stål er en holdbar løsning, der holder i mange år. Din have kan holdes pæn, og dine bede bliver afsluttet på en flot måde. Med bedene kan du dele dine have op i områder og dermed skabe en god sammenhæng i hele haven. 

Ved at købe højbedene sammen med sneglekanterne som du gør her, kan du spare op til 99 kr. afhængigt at størrelsen, ift. at købe dem seperat.

BEMÆRK: Sneglekanterne er skarpe. For at forhindre sneglene i at kravle rundt om kanten, er det nødvendigt med en skarp kant. Bemærk også at der er ikke bund i højbede.

Fra 749,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)15*G/07

Højbed i varmt galvaniseret stål med sneglekant i flere størrelser. Bedene fås i størrelser fra 80 x 40 cm til 120 x 120 cm, desuden er det muligt at sammensætte sidelængderne, så du kan forlænge dit bed. De har alle en højde på 25 cm. Højbedet er med sneglekant, hvilket effektivt holder dræbersneglene ude af dit højbed. Materialet er varmt galvaniseret stål, med en godstykkelse på 1,25 mm. Pladerne er bukket med en 3 cm bred kan foroven og forneden, der gør at bedene er særdeles stabile og holdbare. Det hele er dansk produceret og i virkelig høj kvalitet.

Selve sneglekanten går 3,6 cm ud på hver side, dvs. bedet bliver 7,2 cm længere og 7,2 cm bredere.