Højbed | Bredde 40 H25 | Flere længder | Jern

 • Skab god overskuelighed over haven
 • Gode muligheder for vækst af afgrøder
 • Pæn gylden naturlig rustfarve som harmonerer flot med haven
 • Flere praktiske fordele for dig og afgrøderne

 • Få hurtigt gang i haven med højbede i jern, som skaber en flot og naturlig opdeling med masser af muligheder for dyrkning af diverse grønt.

  Hvorfor vælge flamingo?

  Køb flamingo hvis du ønsker at varmestabilisere dit højbed. Flamingo isolerer dit højbed, som hjælper jorden med ikke at fryse til nært så hurtigt udenfor sæsonen, så du faktisk forlænger dyrkningssæsonen. Det hjælper også imod overophedning af bedet på varme dage.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede. Kun plantekasser har bund.

  Læs mere
  Fra 399,00 kr.
  På lager
  Kun %1 tilbage
  SKU
  (98)15*J40-25

  Jern højbedene har en højde på 25 cm, med en godstykkelse på 1,25 mm. Højbedet sendes med helt nye plader, de vil helt naturligt begynde at få rustfarve når det regner på dem. Højbede har et flot finish i form af en kant på 3 cm, som giver en god stabilitet til bedet. Ved længere højbede medfølger tværstiver, til at holde på bedet. Boltsæt til montering medfølger også. Højbedene er dansk produceret, og kvaliteten er i top.

  Med et højbed får du:

  Længere levetid: Jern er et robust og holdbart materiale, der kan modstå vejrforhold som regn, sne og sollys i lang tid. Med en godstykkelse på 1,25 mm fortæller vores erfaring en levetid på 10-15 år.

  Dræning: Når du løfter jord og afgrøder op i højden, får du helt automatisk bedre dræning. Dette er vigtigt for at forhindre vandstagnation, der kan skade planterødderne. Højden hjælper også til en bedre arbejdsstilling. 

  Varmeregulering:
  Jern er en god varmeleder, hvilket betyder, at det kan hjælpe med at regulere jordtemperaturen i højbedet. Dette kan være særligt nyttigt i køligere klimaer, da det kan give planterne en tidligere start om foråret og en længere vækstsæson om efteråret. Flamingoen forstærker denne bonus.

  Æstetik:
  Jern højbede har en rustik og tidløs æstetik, der kan tilføje en smuk detalje til din have. 

  Bedre jordkvalitet:
  Når du bruger et højbed, kan du fylde det med specielt tilpasset jordblanding, der er rig på næringsstoffer og dræner godt. Dette giver optimale vækstbetingelser for planterne og kan føre til bedre udbytte.

  Nem vedligeholdelse:
  Jern højbede kræver normalt minimal vedligeholdelse. De kræver ikke maling eller lakbehandling som træ og de revner eller deformer ikke over tid.