Højbede i galvaniseret stål med bænk - 80 x 40 x 40 cm

Varenummer: 101838

Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 80 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, hvor bænken hviler imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 

Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så er højbedet dækket og du kan sidde godt med udsigt til det andet bed. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

Hvis du gerne vil spare lidt penge, er der rabat på dette sæt. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 3.447,-, men samlet får du det for DKK 3.099,-, en besparelse på DKK 348,-

Højbedene er lavet i galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Galvaniseret stål har en skinnende sølv farve fra starten, og får løbende en mat grå farve.

Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

3.133,50 kr.

Førpris: 3.481,00 kr. (9.98% besparet)
Højbede i galvaniseret stål med bænk - 80 x 40 x 40 cm

Sættet består af:

2 højbede i galvaniseret stål, der måler 80 x 40 x 40 cm og vejer 18 kg pr stk.

1 bænk i Douglastræ, der måler 80 x 40 cm og vejer 6,5 kg.

Alternativer
Andre købte også