Højbed H25 B40 - flere længder - Galvaniseret-40 cm-Uden flamingo-Uden kant

Varenummer: 100835

Et højbed i galvaniseret stål kan bringe overskuelighed til din køkkenhave. Med de 25 cm høje bede, får du styr på krydderurterne. Bedene kan være en god måde at dele din have op i områder på, eller få haven til at få et mere afsluttet udseende. Udover det æstetiske kan de galvaniserede højbede bidrage til mange praktiske fordele i haven. Foruden at gøre det hele mere overskuelig, har bedene fordele som ex. god dræning af jorden og at de hurtigere bliver opvarmet om foråret, hvilket i sidste ende medfører højere udbytte på dine afgrøder. Med de forskellige størrelser og muligheden for at forlænge disse yderligere, kan du få organiseret din fremtidige grøntsags- eller urtehave ud fra dine egne ønsker og behov. Den galvaniseret stål giver et stilrent og professionelt udtryk til din have.

BEMÆRK: Sneglekanterne er skarpe. For at forhindre sneglene i at kravle rundt om kanten, er det nødvendigt med en skarp kant. Bemærk også at der er ikke bund i højbede.

399,00 kr.

Højbed H25 B40 - flere længder - Galvaniseret-40 cm-Uden flamingo-Uden kant

Højbed i galvaniseret stål, der findes i forskellige størrelser. Højden på alle bedene er 25 cm, hvor pladerne er afsluttet med en 3 cm bred kant både foroven og forneden. Materialet er varmt galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 1,25 mm. Lad dig også inspirere af vores andre højbede, vi har et stort udvalg af materialer og størrelser.

Alternativer
Andre købte også