Trekant Højbed

Vi står selv for produktionen af disse trekantede højbede her i Danmark og kan sikre at kvaliteten af højbedene er i top. De er lavet i 3 mm corten, som er stål der ruster hurtigt i overfladen, men har en meget langsommere gennemtæring end andre metaller. Det betyder en meget lang levetid, i hert fald +10 år. Efter som højbedene udsættes for vejr og vind, vil du komme til at se flere forskellige nuancer af den karakteristiske rødlige rustfarve i løbet af årene.

Du modtager højbedene ubehandlet, uden rustfarve, og som en af billederne illustrerer er den som ny en sølvig koksgrå. Når de bruges udenfor vil du få rustfarve uanset hvad. Du stiller den bare ud og så vil rustfarven komme lige så stille, hvor lang tid der går afhænger udelukkende af vejret. Er man utålmodig med det og ønsker hurtig rustfarve, kan man vaske overfladen af med sæbe for at fjerne fedtet fra produktion og så smøre den med eddike. Intet stærkere, så vil det gå udover levetiden.

Du kan ved at købe 3 trekanter danne en trapez form som billedet illustrerer eller du kan købe en ekstra trekant og, udover at spare penge, kan du danne en pyramide form. Ved køb af 5 kunne du danne en stjerne, mulighederne er mange og man bestemmer selvfølgelig selv.

Bedet leveres som 3 enkelte sider, der skal samles, hver side vejer 3,5 kg så det er til at håndtere. Samlet set vejer trekanten 10,5 kg. Så der er noget gods i det.
Vi har lavet en video som illustrerer hvordan de skal samles, som du finder i bunden af denne side. Det kræver ikke skruer eller møtrikker, bare en hammer og et par handsker.

Vi sælger også disse trekantede højbede som brændeskjulere, samme produkt men under andet navn, så du kan man fordel tjekke ud om det var noget du kunne bruge for at opnå mængderabbaten. Dem finder du her.


Prisen er pr. trekant, så ønsker du fx at lave pyramideformen vil det koste dig DKK 4 x 599,- (pga. mængderabat) = DKK 2.396,-.

Varenummer: 15*C60-35-52

Lagerstatus: På lager

599,00 DKK
  • Køb 10 for 499,00 DKK pr. stk. og spar 17%
Beskrivelse
Detaljer

Materiale: Cortenstål 3 mm
Vægt: 10,5 kg pr. trekant. 3,5 kg pr. side.
Mål: Trekanten er 60 x 60 x 60 cm, 35 cm bred og 52 cm høj efter at have samlet den på toppen (en enkelt side er 60 cm lang x 35 cm bred).
Farve: Rustfarve, sendes ubehandlet i en sølvig, koksgrå farve. Rusten vil komme efter nogle uger afhængigt af vejret.


Samlevejledning for trekant højbedene