Græskant - Cortenstål 2 mm - H: 25, L: 120

Gør dine bede nemmere at vedligeholde ved at bruge bedafgrænsninger, som gør at ukrudt, græs mm. ikke spreder sig længere end du vil have det. Da kanten er i 2 mm corten kan den modsat vores 3 mm kant, bøjes en anelse. Græskanten er af corten og vil som de andre græskanter få rustfarve.

Bemærk at modsat alle vores andre græskanter som sælges i 230 cm, kommer denne type i længden 120 cm, deraf billigere pris.

Vi sælger samlinger du med fordel kan købe for at sikre dine græskanter ikke bliver skilt fra hinanden, klik her. Man kan med fordel også købe hjørner, hvis man ønsker at have den stående som et L, eller ved køb af 3 kanter en U-form, vi laver ikke hjørner i 25 høj, men det er en mulighed og man kan evt. bare grave græskanten 5 cm ned, de skal alligevel ned i jorden, og så lade hjørnet blive over jordniveau, klik her for at se nærmere


Lav dit eget og billige højbed?


En god ide og en billig løsning til at lave ens eget højbed, er at købe 4 af disse græskanter og sætte dem sammen til en firkant, som der så vil måle 120 x 120 cm. Som man kan se på billederne, har vi forsøgt med lidt forskellige udgaver. Bl.a. har vi brugt vores egne hjørner. Her kan man vælge at bore hul og samle dem med en bolt og møtrik, eller man kan vælge at trykke hjørnerne godt ned i jorden. Så kan man lægge græskanten op mod hjørnerne og når der er kommet jord i bedet, bliver de der. Billedet viser et hjørne på 20 cm, men vi har dem også i 15 cm. 


Vi har også prøvet med nogle simple hjørnebeslag, købt hos et byggemarked. Vi borede et 5 mm hul i enden af hver side og skruede en selvskærende skrue i. Dog vil vi anbefale, at du skruer det fast med flere skruer, så det kan holde til trykket fra jorden.

Varenummer: 40*C120-2-25

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
  • Køb 10 for 94,00 DKK pr. stk. og spar 6%
  • Køb 20 for 89,00 DKK pr. stk. og spar 11%
  • Køb 30 for 84,00 DKK pr. stk. og spar 16%
  • Køb 40 for 79,00 DKK pr. stk. og spar 21%
  • Køb 50 for 75,00 DKK pr. stk. og spar 25%
Beskrivelse
Detaljer

Kanterne anvendes til afgrænsning af græs og bede.
Materialet er cortenstål med godstykkelse på 2 mm. Det vil få en flot rustfarve efter at have stået udenfor i nogle uger, det er meget vejrafhængigt, men det skal nok komme. Højden er 25 cm, mens kanten købes i længder a 120 cm.
Kanten kan skæres over med en vinkelsliber, eller en jernsav hvis man har god tid.
En græskant på 120 cm vejer 5 kg.