Bålfade med høj kant Ø60 eller Ø80

Et bålfad er et rigtig fint element i haven. Med sin smukke rustfarve, passer det ind i de flestes haver. Når vejret tillader det, er det også skønt at sidde rundt om et bål med familie og venner. Lyset fra ilden skaber en helt fantastisk atmosfære og stemning. Bålfadets form sørger for at gløder ikke ligger rundt omkring, så man risikerer ikke at træde på dem. Det giver også bålet et mere stabilt og sikkert underlag.


De runde bålfade med høj kant har en diameter fra 60 cm til 80 cm og priser fra 795 DKK til 995 DKK. Bålfadet er valset op i facon og er derfor stærkere end støbte bålfade. Det kan nemt stilles op på 3 sten eller på et af vores runde ringe. Et solidt produkt der vil holde mange år frem. Husk at der skal bores et par huller i bunden så regnvandet kan komme væk. Klik på detaljer for at vælge diameter og pris.


En ide til et bålsted kunne være, at man afgrænser bålstedet med en græskant eller et rundt højbed, som skubbes ned i jorden. Derefter kan man tage en mindre ring og sætte i midten. Så er det alt efter om man synes det er flottest at have bålfadet stående i den lille ring på en fod, eller om man hælder sand i den lille ring og stiller bålfadet på det. Uanset om man gør det ene eller det andet, bliver det et rigtig smukt bålsted. 

Varenummer: (98)20*Bålfade med høj kant

Lagerstatus: På lager

799,00 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
  • Ø60 i 4 mm, dybde 10 cm, vægt 11 kg.
  • Ø80 i 4 mm, dybde 12 cm, vægt 19 kg.
  • Dansk produceret.