1000 - 1999 DKK

Står du og mangler en rigtig fin gave til en person du virkelig holder af? Vores gaveideer er udvalgt ud fra vores personlig holdning til gode gaver, men også fra, hvad andre mener. Vi har derfor valgt at lave en kategori som er i den høje ende, hvad angår gaver til venner og bekendte.

6 vare(r)

pr. side

 • Gavekort intervaller a DKK 100,-

  Vil du give et gavekort, sælger vi gavekort med 100 kr´s intervaller. Så vil du give et gavekort på fx 500 DKK. skal du lægge 5 x 100 DKK i indkøbskurven.

  Husk at angive for-og efternavnet på personen, der skal modtage gavekortet. Når du kommer frem til kassen, er der et felt der hedder: Kommentar til ordren. Der kan du skrive navnet på den eller de personer, der skal modtage gavekortet. Skriv også gerne hvilken dato, du vil give kortet.

  Efter du har lagt din ordre vil du under normale omstændigheder modtage gavebeviset samme hverdag eller næste dag, afhængigt at bestillingstidpunktet. Du vil modtage en mail på den mailadresse du indtaster med en vedhæftet fil som du kan vælge at udskrive og give videre i fysisk form, eller som du kan videresende til personen du ønsker at give gavekortet til. I gavekortet/den vedhæftede fil vil der stå en unik kode som modtageren bare taster ind på betalingssiden i feltet "gavebevis" for at bruge det.

  OBS!: I og med det er et gavekort som er gratis for os at sende skal du selvfølgelig IKKE betale fragt, husk derfor at trykke "hent selv" når du på betalingssiden skal vælge "leveringsmåde" (det betyder ikke at du skal hente selv, du vil som sagt få en mail med gavebeviset).

  Fungerer ovenstående løsning ikke for dig, kan vi i stedet sende et brev til angivne adresse. Ønskes dette bedes du skrive det i kommentarfeltet når du bestiller (vælg stadig "hent selv").

  Vis detaljer

  Pris: 100,00 DKK

  Specialpris 80,00 DKK

 • Sortlakeret rundt spejlbassin med høj kant

  Rundt spejlbassin/fuglebad sortlakeret med en diameter fra 60 cm til 150 cm. Det mest solgte bassin er 80 cm i diameter, har en dybde på 12 cm, 4 mm i ståltykkelse og indeholder ca. 35 liter vand. Dybden er 12 cm i midten. Den runde form skaber ro og vandet danner en flot spejleffekt i det sortlakerede kar. Spejlbassinet skaber et unikt miljø i din have, nedgravet eller frit stående på din terrasse. Dansk produceret med lang levetid. For yderligere info skrul ned til beskrivelsen.

  Giv dit sorte spejlbassin et svævende udseende med en sort ring, som fod.

  Vis detaljer

  Pris: 1.299,00 DKK

  Specialpris 1.039,20 DKK

  Se detaljer

 • Bålfad i corten med påsvejst fod - Ø80

  Bålfadet er lavet i cortenstål, der med tiden vil få en smuk rustfarve. Det kan være yderst dekorativ i haven, og kommer virkelig til sin ret, når der laves bål i det. Bålfadet er svejset op på en fod for at løfte fadet lidt op fra jorden. Bunden er 4 cm høj og giver dermed et synligt løft på 4 cm. Tilkøb af en ring, er derfor ikke nødvendigt, med mindre du vil hæve den yderligere..

  Det er meget moderne med cortenstål, og fadet passer derfor ind i de moderne, men også de traditionelle haver. Et bålfad kan være et fantastisk sted at samle venner og familie til en gang snobrød, en kold øl eller et glas vin.

  Vis detaljer

  Pris: 1.299,00 DKK

  Specialpris 1.039,20 DKK

 • Bålfad i corten med påsvejst fod - Ø100

  Bålfadet er lavet i flot rusttræge cortenstål med en stor diameter på 100 cm. Det vejer 25 kg og er 21 cm højt i en flot skålform. Der er påsvejst en fod/ring på 5 cm for at løfte fadet lidt op, så du behøver ikke tilkøbe en ring, med mindre du vil hæve den yderligere.

  Cortenstålet får en flot rust farve og står i sig selv som et dekorativt element i haven.

  Vis detaljer

  Pris: 1.999,00 DKK

  Specialpris 1.599,20 DKK

 • Bålfade med flad kant og håndtag Ø80 eller Ø120

  Bålfad med håndtag og luftindtag i bunden for optimal forbrænding. Bålfadet skaber hygge og familien kan samles omkring det. Dette bålfad sælges i 80 cm og 120 cm i diameter og kan nemt flyttes vha. håndtagene. Bålfadet står fint på 3 store sten, ellers kan man også tilkøbe sig en jernring her. Klik længere nede for at vælge den diameter du ønsker.

  Vis detaljer

  Pris: 949,00 DKK

  Specialpris 759,20 DKK

  Se detaljer

 • Bålfade med 3 ben og håndtag Ø80 eller Ø120

  Bålfade med 3 ben og håndtag. Bålfadet har et luftindtag i bunden for optimal forbrænding. Det er også med til at få regnvand til at løbe ud af fadet, så du ikke behøver at tømme det næste gang du skal bruge det. Bålfadet skaber hygge og familien kan samles omkring det. Disse bålfade er 80 cm eller 120 cm i diameter og kan nemt flyttes vha. håndtagene. Bålfadet står godt på de 3 ben i kraftigt jern, der medfølger. Klik længere nede for at vælge den ønskede størrelse.

  Vis detaljer

  Pris: 1.299,00 DKK

  Specialpris 1.039,20 DKK

  Se detaljer

6 vare(r)

pr. side