Galvaniseret dobbelt plantekasse - 80 x 40 x 80 cm

Galvaniseret dobbelt plantekumme med skjult bund i midten således at jordvolumen er 80 x 40 x 40 cm. Denne planteklumme sælges meget til erhverv og boligforeninger. Men også til private, der gerne hurtigt vil have lidt højde omkring deres terrasse eller altan. Dens højde gør den rigtig god til afskærmning af terrassen. Den giver læ og er med til at give nogle smukke omgivelser.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Fra 1.999,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)31*G80-40-80

En galvaniseret dobbelt plantekumme med skjult bund i midten. Den har målene 80 x 40 x 80 cm. Den vejer 35 kilo og kan fores med flamingo. Plantekummen er lavet i 2 mm kraftigt materiale.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.