Galvaniseret dobbelt plantekasse 120 x 40 x 80 cm

Galvaniseret dobbelt plantekumme med skjult bund i midten, således at jordvolumen er 120 x 40 x 40 cm. Du får en stilren plantekumme i en flot metalfarve, der kan holde til vind og vejr. Lige netop denne planteklumme sælges meget til erhverv og boligforeninger. Men også til private, der gerne hurtigt vil have lidt højde omkring deres terrasse eller altan. Med den ekstra højde kan dit uderum endnu tydeligere blive delt op i områder. Skab dig selv en have eller terrasse med interessante områder. Plantekasser er gode både til blomster, buske og til den lille urtehave.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Fra 2.999,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)31*G120-40-80

Den dobbelte plantekumme med skjult bund i midten, er lavet i varm galvaniseret stål. Den har målene 120 x 40 x 80 cm. Vægten er 45 kg, hvor pladerne har en godstykkelse på 2 mm. Kummen kan fores med flamingo, hvilket er med til at sikre at dine planter er bedre rustet imod høj varme eller hård frost.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.