Gårdhaven - Galvaniseret stål

Varenummer: 101813

Mangler du inspiration til hvordan gårdhaven kan blive flot og brugbar? Vi har lavet en samlet pakke til en gårdhave, hvor du kan sætte det som i vores foreslag, eller selv lege med placeringen af højbedene. Med bålfadet som centrum, er der lagt op til hygge og samvær i gårdhaven. Bænkene gør at du kan sidde og kigge på bålets flammer i ro og mag. I højbedene er der rig mulighed for at pryde dem med alverdens planter, der kan bringe liv og farver ind i gårdhaven. 
Det vil komme til at fylde 542 x 400 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på. For yderligere informationer, rul ned på siden.

16.999,00 kr.

Førpris: 19.389,00 kr. (12.33% besparet)
Gårdhaven - Galvaniseret stål

Gårdhaven er et sæt bestående af 8 højbede i galvaniseret stål, 2 bænke i træ og et bålfad i jern. Højbedene er i størrelserne 234 x 80 cm og 120 x 80 cm, hvor alle har en højde på 40 cm. Materialet er varm galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Galvaniseret stål vil med tiden få en mere mat overflade, men bibeholder det stilrene stållook. Den øverste kant på højbedet har et ombuk på 3 cm, hvilket er med til at give en pæn afslutning på kanten.

Bænkene er lavet i Douglas, og har målene 80 x 80 cm. Højbedene sættes med en afstand, således at træbænkens plade kan hvile derpå. En løsning der får bænken til at fremstå let og enkel. Pladen kan let placeres andre steder, der har samme afstand.

I midten af sættet er bålfadet placeres. Det har målet Ø 80 cm. Fadet har desuden 3 ben, hvilket hæver det fra jorden, og giver større frihed i forhold til placering. Det er let at flytte, da der er lavet 2 huller, der fungerer som håndtag. Materialet er jern, hvilket med tiden vil få en flot patina.

Alternativer
Andre købte også