Gårdhaven - Cortenstål

Varenummer: 100663

Skal gårdhaven piftes op? Med dette sæt får du en masse højbede, hvor der kan plantes alverdens blomster, der kan bringe liv og farver ind i din gårdhave. Med bænkepladserne får du et hyggeligt sted at slappe af og nyde omgivelserne og evt lave snobrød på bålfadet i de sene sommeraftner. Skab et fantastisk gårdmiljø med denne pakkeløsning. Både højbedene og bålfadet vil få en gylden rustfarve, der står godt til naturens farver. Med de lækre bænke i træ, har sættet et gennemført udtryk, der kan give en glød og et smukt udseende til de fleste gårdhaver. Det vil komme til at fylde 542 x 400 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på. For yderligere oplysninger, rul ned på siden.

OBS: Højbedene der er 234 cm lange samles af to sider der er 114 cm lange og har to tværstiver i midten. Dette giver den lange side mere stabilitet, så det ikke buler ud når jorden kommer i.

16.999,00 kr.

Førpris: 19.389,00 kr. (12.33% besparet)
Gårdhaven - Cortenstål

Dette sæt til gårdhaven indeholder 8 højbede, 2 bænke og et bålfad. Højbedene er henholdsvis 234 x 80 cm og 120 x 80 cm, hvor de alle har en højde på 40 cm. De er lavet i materialet cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. De leveres ubehandlet, men vil med tiden få en flot rustfarve. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Med disse er du sikret højbede, der holder mange år frem.

Bænkene er lavet af Douglas og har målene 80 x 80 cm. De placeres således at de hviler på højbedenes kant. De kan nemt flyttes til en ny placering, hvis afstanden mellem disse bed, passer til bænkens længde. En enkel bænk, der giver dig en smart siddeplads.

Bålfadet er Ø 80 cm. Det har tre ben og 2 huller som håndtag, hvilket gør det let at flytte efter behov. Materialet er corten stål, hvilket med tiden vil få rustfarve.

Når højbedene kommer, har de endnu ikke fået deres flotte farve. Normalt tager det ca. 2 uger for rust farven at komme, men vi har et lille trick til, hvordan man fremskynder denne proces. Hvis man vasker siderne af med sæbevand, fjerner man den olie, som sidder uden på siderne. Derefter tager man en klud med eddike og kører over dem. Det vil få rust farven frem hurtigere. 

Alternativer
Andre købte også