Fuglehus

Her får du et sødt lille fuglehus i genanvendt plast. Det er lavet af den tyske producent EMSA og er også produceret i Tyskland.EMSA er et miljørigtigt firma, der bruger genanvendeligt plast i mange af deres produkter.


Huset her har fået et sødt lille twist i form af et hvidt stakit, der giver et sødt og sjovt look. Derudover er der stilrene linjer og flotte farver, der står i god kontrast til hinanden. Fuglekassen kan nemt åbnes foran, hvis du vil gøre det rent eller hvis du vil hjælpe fuglene med lidt rede materiale i bunden. Bunden af huset har desuden dræn, så hvis der kommer vand eller fugt indenfor, kan det dryppe ud fra gulvet. Der er også en videoguide længere nede på siden.


Huset har en stofstrop, så det er let at hænge op i et træ eller under tagudhænget. Du kan også vælge at skrue det fast på en væg eller et træ. Skruer og rawplugs medfølger. Fuglehuset har nogle stærke farver, der samtidig giver det et moderne look. Det vil lyse op i din have og er også en ideel gaveide til fugleelskeren.

Varenummer: (98)43*Fuglehus

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Lille fuglehus i plast. Det har farvekombinationen granit og hvid, lyseblå og hvid samt lyseblå og hvid. Taget, siderne, hegnet og hullet er hvidt, mens fronten er i farven granit, lyseblå eller lysegrøn. 
Det er 24 cm højt, 15 cm bredt og har en dybde på 16 cm. Huset vejer 500 gram

Der er en lille strop i taget, der kan bruges til at hænge fuglehuset i. Det er fra den tyske producent EMSA