Salg

Forspiringspakke

Spar DKK 126,75, svarende til 18%, på at købe sættet. De 4 zinkbakker koster DKK 676,-. i alenekøb i alt, du får dermed 1 kvm vattex, 1 duo tusch og 20 skilte for kun DKK 23,- mere. Går du med tanken om at gå i gang med at forspire, men ikke er helt sikker på, hvad du skal købe til at starte med? Fortvivl ej!

Vi er nemlig kommet med vores bud på, hvad vi mener vil være en god start til at komme i gang med at forspire. Vores forspiringspakke indeholder 4 stk. bakker, som har målene 53,5 x 31,5 x 5,5 cm. De er lavet i Danmark og er alle vandtætte. Du kan derfor trygt have dem stående indenfor uden at du skal frygte lækager. Der vil også være 1 kvadratmeter vattex med i pakken. Vattex sikrer at vandet fordeler sig jævnt i bakkerne. Dette giver planterne mulighed for at suge den vand de har brug for, for at få en optimal vækst. Har du behov for mere vattex, finder du det lige her!

For at sikre at man ikke mister overblikket over planterne, er der skilte i pakken. Der er 5 x L-formet skilte, 5 x hængeskilte og 10 x lige skilte. Der er selvfølgelig også en vandfast tusch med. Tør evt skiltene af med acetone eller neglelakfjerner, inden du skriver på dem for at teksten sidder bedre fast .
Det er vores bud på en god forspiringspakke. Rigtig god fornøjelse!


Hvis du ønsker at lave dine helt egne jordblokke til spiringen, så kan du også købe Soil Blockers. Dem finder du lige her! 

Varenummer: 91*X009

Lagerstatus: På lager

Pris: 825,75 DKK

Specialpris 749,00 DKK

Beskrivelse
Detaljer

Størstedelen af forspiringspakkens indhold er dansk produceret. Pakken indeholder:
4 x bakker med målene 53,5 x 31,5 x 5,5 cm
5 x L-formet skilte
10 x Lige skilte 24 x 2
5 x hængeskilte
1 x tusch duo
1 meter vattex