Sommerfuglehus i fyr

Sommerfugle bliver tiltrukket af bestemte dufte, så hvis du vil have en specifik sommerfugl til at bruge sommerfugle huset, skal du søge på nettet hvilken gren eller ligende du skal ligge i huset. Har du en busk i haven med masse sommerfugle omkring, kunne du tage en gren derfra, eller du kan bruge brændenælde eller lavendel.


Sommerfuglene vil søge ind i sommerfugle boet, hvor de vil begynde at lægge æg, fordi de føler sig trygge derinde. Grunden til de føler sig trygge, er fordi at sommerfuglene instinktivt ved, at de sprækker eller revner på siden af sommerfugle boet som de kom ind i, vil deres fjender ikke kunne komme igennem og kan derfor ikke nå dem.


Sikkerheden gør at de vil prioritere at lægge deres æg i huset. Æggene vil blive til larver og vil forpuppe sig og blive til endnu en sommerfugl. Grunden til at der er lavet et vindue, er fordi at sommerfugle godt kan lide varme, hvor vinduerne er med til at lede varmen ind og varme huset op. Derudover kan du med fordel se ind i kassen på afstand, 

Varenummer: 43*T/03

Lagerstatus: Ikke på lager

249,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer
Huset til sommerfugle er 22,5 cm højt, tæller man den firkantede lille bund med er det 23 cm. Det måler 10 x 9,5 cm bred og pindene på hver side af huset er 1,5 cm. Vinduet er lavet i plastik. Der medfølger pind at sætte det på, samt en skrue.