Nematoder

Dræbersnegle bliver et større og større problem i Danmark. For at beskytte din have mod skadedyr, er der forskellige metoder du kan tage i brug. Vi har valgt nematoder i form af nemaslug, hvilket er en utrolig effektiv og biologisk bekæmpelses-metode af snegle og larver. Vi bestræber os på altid at have de bedste priser på markedet.

Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
  1. Siltac SF med 100 ml
    Siltac SF - 100 ml - Naturlig bekæmpelse af skadedyr på planter
    299,00 kr.
pr. side

Dræbersnegle bekæmpelse

Vi har et utrolig effektiv middel til dræbersnegle bekæmpelse. Dette er nematoder i form af nemaslug, som skal tilsættes vand. Det kan bruges i den økologiske have. Nematoder er små insektdræbende rundorme, som lever i jorden. De inficerer specifikke skadedyr, såsom dræbersnegle. Dette medfører at dræbersneglen dør, når den er inficeret. Derefter formerer nematoderne sig i den døde dræbersnegl, hvorfra de kan inficere andre skadedyr. Det bliver bragt videre over i andre snegle når de begynder at spise den døde snegl. Dræbersnegle er kannibaler og spiser derfor andre døde dræbersnegle i haven. På den måde spredes nematoderne til andre dræbersnegle i haven. Nematoderne bevæger sig kun over kortere afstande i jorden. For bedst mulig effekt anbefaler vi at man bruger det om aftenen, da sol og varme får det til at udtørre.
Når mængden af dræbersnegle falder, så bliver antallet af nematoder også reguleret. Nematoder inficerer kun skadedyrssnegle og er ikke farlig for mennesker og dyr.

Nemaslug er biologisk sneglebekæmpelse

Nemaslug er et middel til den nøgne snegl, dvs. små og middelstore snegle uden hus. Det bliver leveret som en pasta, som skal opløses i vand. Det skal vandes ud på jorden i det område, hvor der ses dræbersnegle. Det er vigtigt at jorden er fugtigt, og der anvendes rigeligt vand. Hvis Nemaslug ikke anvendes straks efter modtagelse, kan det opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen. Det virker i en periode på mindst 6 uger fra behandlingstidspunktet. Når der ikke er flere snegle nematoderne kan angribe, vil antallet falde til et naturligt niveau.