Nematoder

Dræbersnegle bliver et større og større problem i Danmark. For at beskytte din have mod skadedyr, er der forskellige metoder du kan tage i brug. Vi har sneglefælder som kan bruges igen og igen, til Danmarks bedste priser. Sneglefælderne kaldes også for ølfælder og er meget enkle at bruge. Ligeledes lagerfører vi nematoder i form af nemaslug, hvilket er en biologisk bekæmpelses-metode af snegle og larver. Vi sender dagligt og giver prisgaranti på produkterne. Vi bestræber os på altid at have de bedste priser på markedet.

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Har du problemer med skadedyr i din have?

Heldigvis er der midler at tage i brug, hvis du skulle være så uheldig. En god og nem måde at beskytte dine planter mod dræbersnegle, er ved at bruge nematoder. Dette gælder også til den økologiske have. De nematoder der er i Nemaslug, lever naturligt i haver og i naturen, men bare i et for lavt antal til at bekæmpe dræbersneglene. Med Nemaslug øges antallet af nematoder, hvilket betyder de kan bekæmpe bestanden af dræbersnegle i din have. Nematoder er små insektdræbende rundorm, som lever i jorden. De inficerer specifikke skadedyr, hvilket medfører at de dør. Nematoderne formerer sig i det døde skadedyr, hvorfra de fortsætter og finder nye snegle at inficere. Dræbersneglene æder deres døde artsfælder, og dermed spredes nematoderne også på den måde. Det er derfor vigtigt ikke at fjerne alle de døde snegle lige med det samme.

Når mængden af dræbersnegle falder, så bliver antallet af nematoder også reguleret. De inficerer desuden kun skadedyrs snegle, så de er ikke farlige for mennesker og dyr.

Nemaslug er en biologisk bekæmpelse af snegle og larver

Nemaslug er et middel til den nøgne snegl, dvs. små og middelstore snegle uden hus. Det bliver leveret som en pasta, som skal opløses i vand. Det skal vandes ud på jorden i det område, hvor der ses dræbersnegle. Det er vigtigt at jorden er fugtigt, og der anvendes rigeligt vand. Hvis Nemaslug ikke anvendes straks efter modtagelse, kan det opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen. Det virker i en periode på mindst 6 uger fra behandlingstidspunktet. Når der ikke er flere snegle nematoderne kan angribe, vil antallet falde til et naturligt niveau.

Sneglefælder og andre insektfjernende midler

Udover vores Nemaslug har vi også sneglefælder, der kan bruges igen og igen. Her kan der eksempelvis bruges øl, til at lokke sneglene i fælderne. Vores hvepsefælder er af samme koncept som sneglefælderne, og er en billig og enkel måde at slippe for irriterende hvepse ved havebordet.

Spiser fuglene dine bær og frugter, så kan det være at der skal investeres i et fuglenet. Det kan beskytte dine træer og buske.