Foderautomater

Går du og drømmer om mere fugleliv i haven? Så har vi en flot og stilren foderautomat, der passer ind i de fleste miljøer. 
Om du vil have den på væggen eller i et træ, så er den egnet til det. Den har en strop på taget, så du kan nemt hænge den op, hvor du har lyst til.

Vi sælger foderdispenseren i 4 forskellige farver, nemlig mørkegrøn, hvid og granit, granit og i lyseblå. Foderautomaten er produceret i genanvendeligt plastik, så du får helt klart en miljørigtig vare her. Det er også blevet frost og varme testet, så det ikke lige pludselig går i stykker til vinter.

Den er nem at bruge, du piller bare indsatsen ud så ved at vippe fuglenes fodstøtte op og fylder den med de lækkerier du vil forkæle fuglene med. Indsatsen skubbes på plads og den er klar til brug. Du kan se en video længere nede på siden. Så er det bare at sidde og nyde synet af fuglene, der sidder og guffer godter i sig i midten af huset.

Selvom du måske allerede har hængt foderautomaten op, er det nemt bare at pille indsatsen ud og genopfylde, hvor det måske er lidt mere besværligt med andre modeller. Indsatsen er gennemsigtig, så det er også nemt at se, hvornår den trænger til en genopfyldning.
Desuden kan indsatsen skilles af i 2, så den er nem at rengøre.

Fra 199,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)43*Foderautomater

Foderautomaten er designet og produceret af EMSA i Tyskland. Den lavet i genanvendeligt plastik og kan holde til alt slags vejr.

Den hvide udgave med granitfarvet bund vandt Reddot award 2016.

Automaten er 15 cm bred, 10 cm dyb og 24 cm høj. Den vejer ca. 600 gram