Dyofix farve sort - flydende

Varenummer: 100572

Dyofix er farve til spejlbassinet. Her i flydende form og farven er sort. Det vil give dit spejlbassin et fantastisk flot og klart spejlbillede. Derudover forstyrrer den sorte farve fotosyntesen (slukker lyset), så alger ikke kan vokse i vandet.

Dyofix produktet er fremstillet på farver af højeste kvalitet, som er blevet grundigt testet i henhold til europæiske standarder for fødevaretilsætningsstoffer og vil på ingen måde skade fisk, fugle, insekter eller kæledyr.

Sådan gør du:
Beregn mængden af vand i bassinet. Du skal bruge ca. 10 gr. for hver 35 liter vand. Hæld farven direkte i dit bassin og rører grundigt rundt. For at bevare den flotte spejleffekt, skal du med tiden supplere farven, da vandet fortyndes af regnvand. Dyofix er et koncentreret farvestof og kan smitte af på hud og tøj. Husk derfor altid gummi- eller latexhandsker ved håndtering. Kommer det på tøjet, skal du vaske det separat.

Se vores produktvideo og det smukke resultat.

Se resultatet i vores spejlbassin i cortenstål.
Se resultatet i vores sortlakeret spejlbassin.

Har du flere spørgsmål til produktet, så læs vores vejledning til Dyofix.

179,00 kr.

Stock Image På lager

Dyofix farve sort - flydende

Indeholder:

Flasken indeholder 300 gr. væske som vil farve op til 1.000 liter vand.

Hold plastflasken frostfri.

 

Den sorte farve forstyrrer fotosyntesen ved at "slukke lyset" under vandet, så alger ikke kan vokse. Men vandplanter, såsom åkander, kan stadig gro. De vokser med en opadgående celleforlængelse, indtil bladene bryder overfladen på vandet og på den måde kan påbegynde fotosyntese og vokse.

Alternativer
Andre købte også