Salg

Drivhushylde sort - 150 x 20 x 3 cm

Sort pulverlakeret aluminiumshylde der kan bruges til undervanding. Hyldene er fra 90 cm til 180 cm lange og fåes i bredden 15 og 20 cm. Hylden er som en bakke og den er vandtæt. Hylden er vendbar hvis man ønsker en plan overflade. Hyldeknægte i aluminium skal købes for sig selv. Hyldeknægtene passer til de fleste standarddrivhuse.
Du en kvalitetsbakke/hylde der er dansk produceret og udviklet. Hvis du skal bruge hylde til blomster og de skal undervandes er det en god ide at købe kapilær måtte med som fordeler og holder på vandet.

Lagerstatus: På lager

Pris: 429,00 DKK

Specialpris 343,00 DKK

Beskrivelse
Detaljer
Sort pulverlakeret aluminiumshylde der kan bruges til undervanding. Hyldene er 90 cm, 120 cm 150 cm eller 180 cm lange og fås i bredden 15 cm og 20 cm. Hylden er som en bakke og den er vandtæt. Hylden er vendbar hvis man ønsker en plan overflade. Hyldeknægte i aluminium skal købes for sig selv. Hyldeknægtene passer til de fleste standarddrivhuse. Du en kvalitetsbakke/hylde der er dansk produceret og udviklet. Hvis du skal bruge hylde til blomster og de skal undervandes er det en god ide at købe kapilær måtte med som fordeler og holder på vandet.
Yderligere information
Yderligere information
Længde x Bredde 150 x 20 cm