Drivhushylder

Vi har lavet vores egen dansk produceret serie af drivhushylder i aluminium. Vi har Danmarks største udvalg med 16 varianter, hvoraf de 6 af modellerne er i sortlakeret. Det unikke er at du kan vande direkte i drivhushylden og derved vande alle planter på en gang. Planter vil gerne undervandes, da de så selv suger det de har behov for. De er også oplagt som vandingsbakke til vindueskarmen eller altanen. Vi giver 5 års garanti på drivhushylderne samt prisgaranti. 

10 vare(r)

pr. side

 • Drivhushylde/bakke til undervanding - 10 varianter

  Robust drivhushylde i længde 90, 120, 150 og 180 cm og i bredden 15, 20 og 30 cm der kan bruges som hylde og til undervanding. Priserne fra DKK 199,-  til DKK 429,-. Hylden er vendbar, hvis man ønsker en plan overflade. Drivhushylderne bukker vi selv, så det er 100% dansk produceret. Her får du en kvalitetsbakke/hylde. Lidt længere nede på siden kan du vælge længde og bredde.

  Ved vanding er det en god ide at købe kapilærmåtte eller vattex med som fordeler og holder på vandet. Du kan finde det lige her!

  Hyldeknægte i aluminium kan købes hvis man ønsker at hænge hylderne op. Hyldeknægtene passer til standarddrivhuse og dem kan du finde lige her

   

  Vis detaljer
 • Drivhushylder Sort pulverlakerede - 6 varianter - højde 3 cm

  Sort pulverlakeret aluminiumshylde der kan bruges til undervanding. Hyldene er 90 cm og 150 cm lange og fåes i bredden 15 og 20 cm. Priser fra 249 til 399 kr. Hylden er som en bakke og den er vandtæt. Hylden er vendbar hvis man ønsker en plan overflade. Hyldeknægte i sort aluminium skal købes for sig selv. Hyldeknægtene passer til de fleste standarddrivhuse. Du får en kvalitetsbakke/hylde der er produceret og udviklet i Danmark. Hvis du skal bruge hylden til blomster, og de skal undervandes er det en god ide at købe kapilær måtte med. Det sikrer at vandet bliver fordelt ligeligt og ikke ender i et hjørne eller i kanterne, hvis hylden skråner bare en smule. Du finder kapilærmåtte lige her!

  Klik på vis detaljer for at alle varianter.

  Hvis man ønsker at få dem op og hænge har vi også hyldeknægte, som også har fået en sort pulverlak. Der anbefaler vi at man tager 3 hyldeknægte til en hylde der er 150 cm og 2 hyldeknægte til hylde der er 90 cm. Du kan finde hyldeknægten der er 15 cm bred lige her og den der er 20 cm lige her

   

  Vis detaljer
 • Hyldeknægt til drivhushylder på 15 cm bredden

  Aluminiumshyldeknægt der passer til aluminiumsbakkerne/drivhushylder der er 15 cm i bredden. Hyldeknægtens unikke udformning gør at vores aluminiumsbakker kan vendes og både bruges som bakker og som hylder. Vi anbefaler at du bruger 2 hyldeknægte til 90 og 120 cm aluminiumsbakker, 3 hyldeknægte til 150 cm aluminiumsbakke og 3- 4 hyldeknægte til 180 cm bakken. Hyldeknægtene kan hver bære en vægt på min. 25 kg. Hyldeknægten kan også anvendes hvis du ønsker at montere en træhylde i bredden 15 cm. 

  Vis detaljer
  29,75 DKK

 • Hyldeknægt til aluminiumsbakker / drivhus hylder på 20 cm bredden

  Aluminiumshyldeknægt der passer til aluminiumsbakkerne/drivhushylder med 20 cm i bredden. Hyldeknægtens unikke udformning gør at vores aluminiumsbakker kan vendes og både bruges som bakker og som hylder. VI anbefaler at du bruger 2 hyldeknægte til 90 og 120 cm aluminiumsbakker, 3 hyldeknægte til 150 cm aluminiumsbakke og 3- 4 hyldeknægte til 180 cm bakken. Hyldeknægtene er dansk produceret og kan hver bære en vægt på min. 25 kg. 

  Vis detaljer
  34,75 DKK

 • Hyldeknægt til aluminiumsbakker / drivhus hylder på 30 cm bredden

  Aluminiumshyldeknægt der passer til aluminiumsbakkerne/drivhushylder med 30 cm i bredden. Hyldeknægtens unikke udformning gør at vores aluminiumsbakker kan vendes og både bruges som bakker og som hylder. VI anbefaler at du bruger 2 hyldeknægte til 90 og 3 hyldeknægte til 150 cm aluminiumsbakke. Hyldeknægtene er dansk produceret og kan hver bære en vægt på min. 25 kg. 

  Vis detaljer
  39,75 DKK

 • Sort hyldeknægt til aluminiumsbakker på 15 cm bredden

  Sort aluminiumshyldeknægt der passer til aluminiumsbakkerne med 15 cm i bredden. Hyldeknægtens unikke udformning gør at vores aluminiumsbakker kan vendes og både bruges som bakker og som hylder. VI anbefaler at du bruger 2 hyldeknægte til 90 og 120 cm aluminiumsbakkker, 3 hyldeknægte til 150 cm aluminiumsbakke og 3- 4 hyldeknægte til 180 cm bakken. Hyldeknægtene kan hver bære en vægt på min. 25 kg. Hyldeknægten kan også anvendes hvis du ønsker at montere en træhylde i bredden 15 cm.

  Vis detaljer
  34,75 DKK

 • Sort hyldeknægt til aluminiumsbakker/drivhus hylder på 20 cm bredden

  Sort aluminiumshyldeknægt der passer til aluminiumsbakkerne med 20 cm i bredden. Hyldeknægtens unikke udformning gør at vores aluminiumsbakker kan vendes og både bruges som bakker og som hylder. VI anbefaler at du bruger 2 hyldeknægte til 90 og 120 cm aluminiumsbakker, 3 hyldeknægte til 150 cm aluminiumsbakke og 3- 4 hyldeknægte til 180 cm bakken. Hyldeknægtene er dansk produceret og kan hver bære en vægt på min. 25 kg. Hyldeknægten kan også anvendes hvis du ønsker at montere en træhylde i bredden 20 cm. 

  Vis detaljer
  39,75 DKK

 • Vandingssystem til drivhushylder

  Bruger du meget tid på at gå og vande i drivhuset? Vi har lavet et nemt og smart vandingssystem, som tager det overskydende vand fra de andre hylder og viderefører det til de andre. Dette sikrer at du ikke overvander dine planter og at de andre planter får det overskydende vand. Det er super nemt at sætte op, og du kan koble mange hylder på samme system. Vi anbefaler at man stiller en spand eller en kande på jorden, som sørger for at samle alt det overskydende vand op. 

  Et sæt består af 0,5 m akvarieslange og en rørgennemføring.

  Vis detaljer
  29,95 DKK

  Ikke på lager

 • Vattex 1 kvm

  Vattex bruges af både professionelle og den almindelige havemand. Vattex fordeler og holder på vandet i plantebakkerne og giver dermed dine planter optimale forhold ved undervanding. Da der ikke skal ret stor hældning til i en bakke, før vandet kan samle sig i kanterne eller i et hjørne, er vattex en virkelig smart og nem løsning. Den suger vandet op og fordeler det jævnt, så planteres rødder uden de store problemer kan suge den mængde væske op som de har behov for. Og da nogle planter har brug for meget, mens andre kun snuser til det, kan du samle dem alle her med en simpelt undervanding og ikke skulle bekymre dig om at du nu kommer til at drukne den ene eller udtørre den anden.
  Hvor meget vand du skal bruge, kommer helt an på forholdene. Har vi en meget varm sommer, kan du nemt fylde bakken helt, da der er meget fordampning pga solen. Er det en mere almindelig dansk sommer, skal du være lidt mere varsom, så rødderne ikke står i en pøl af vand og ender med at rådne. Prøv dig roligt frem med en god sjat vand af gangen.

  Produktet er også set i større forretninger, der har det i deres planteudstillinger.

  Vattex skåner også dine bakker. Det er lavet af trevlet bomuld og er dermed et genbrugsprodukt, så du er med til at skåne miljøet. Vi anbefaler at du skifter det ud en gang om året pga. risikoen for jordbakterier.

  Vi sælger det i hele kvadratmeter, dvs køber du 2 enheder, får du 2 x 1 meter = 2 kvm.  

  Vis detaljer

 • Kapilær måtte - fibertex - 1 kvm

  Kapilærmåtten er lavet af fibertex og er en nem og billlig løsning til undervanding. Selvom din bakke eller hylder skråner lidt, vil stoffet suge vandet og samle det, så planterne kan drikke den mængde de har behov for. Nogle planter har et stort behov, mens andre kun nipper til vand. Her kan du samle alle typer og stadig sikre en ensartet vækst, da de hverken bliver druknet eller tørrer ud.

  Fibertex har mange egenskaber, bl.a. mindsker du risikoen for svamp og rådne rødder, da de ikke står i decideret vand, men på en fugtig stofmåtte. Du kan også sagtens genbruge det i flere år. Det er holdbart, så du kan nemt gøre det rent med vand og en stiv børste, så fjerner du også eventuelle jordbakterier.
  Derudover undgår du også ridser i bunden af din bakken, da fibertexen fungerer som stødpude mod bunden af potterne.

  Hvis du skal på ferie og ikke er så heldig at have en nabo der kan vande din planter, er kapilærmåtten også brugbar her. Brug gerne en af vores zinkbakker, hvor bunden skal dækkes af fibertex. Lav en bred strimmel, der går fra bakken og ned i en balje eller spand med vand. Så har du et simpelt og hjemmelavet vandingssystem. Strimlen suger vandet op og fordeler det rundt i måtten i bakken.

  Måtten sælges i løbende meter. Så hvis du køber en enhed, får du 100 x 100 cm

  Vis detaljer
  39,75 DKK

10 vare(r)

pr. side

Inspiration til dit drivhus

Her kan du se en video om hvordan du også kan bruge dine drivhushylder til vandning med tyngdekraften. Alle hylder er svejset op i hjørnerne så de er vandtætte. De findes fra 90 x 15 x 3 cm op til 180 x 20 x 3 cm. De passer til alle gængse drivhuse - så her får du et dansk produceret produkt til en god pris. Fordelen ved at bruge vandtætte hylder i dit drivhus er, at du nemt kan vande mange planter, og at dine planter selv suger det vand, de har behov for.

 

Gør dit drivhus til din nye oase. 

Et drivhus er meget mere end blot et sted planterne står. Ved nogle små justeringer kan et drivhus blive dit nye yndlingssted. Hvis det er et lidt større et du har, kan du med fordel have et lille cafébord og et par stole, så du også kan sidde og slappe af derude. Benyt højden og sæt hylder op, så der er plads til endnu flere planter. Med vores hylder kan du undervande alle dine planter på samme tid. Det vil sige at det ikke behøver at blive en større arbejdsbyrde at få flere planter. De dejlige friske grønne farver, den dejlige varme og lyset der kommer gennem ruderne, får drivhuset frem fra dens bedste side. Drivhushylderne kan både købes i aluminium eller i sortlakeret alumunium. De mange forskellige varianter gør, at du helt sikkert kan finde en hylde der passer til dit drivhus, uanset størrelse. Ved hjælp af hyldeknægte monteres hylderne let.
Hvis du ønsker at gøre det let at undervande dine planter, som i videoen ovenfor, kan du også købe vattex der blot skal ligges i hylden. Det gør at vandet i bakken bliver fordelt jævnt og at dine planter kan suge det vand de har behov for. Klik her for at se vattex og fiberdug til undervanding i drivhushylderne

Hyldeknægte

Alle vores hyldeknægte er produceret her i huset. De er lavet i aluminium og er alle meget slidstærke. De kan hver bære mindst 25 kg.
Hyldeknægtenes unikke form gør at vores drivhushylder kan sættes på hyldeknægten uden skruer. Den skal nok sørge for at holde drivhushylden på plads ved hjælp af kanterne. Denne lille kant gør også at man ikke nødvendigvis behøver at bruge vores bakker eller drivhushylder, som bakke. Man kan vende dem om og bruge dem som en helt almindelig flad hylde.
Hyldeknægtene er lavet så de passer til bredden på drivhushylderne. Dvs. den som er 15 cm bred, passer til alle drivhushylder, der er 15 cm bredde. Vi anbefaler at man bruger 2 hyldeknægte til drivhushylderne, som er 90 og 120 cm. Hvis man har en drivhushylde, som er 150 cm. anbefaler vi at man bruger 3-4. Dette gør at bakken er mere stabil og at vandet ikke løber væk fra den ene side, hvis den hælder lidt et sted.