Drivhushylder

Vi har lavet vores egen dansk produceret serie af drivhushylder i Aluminium. Vi har Danmarks største udvalg med 17 varianter, samt flere af dem kan du købe sortlakeret. Det unikke er at du kan vande direkte i drivhushylden og derved vande alle planter på en gang. Planter vil gerne undervandes da de så selv suger det de har behov for. De er også oplagt som vandningsbakke til vindueskarmen eller altanen. Vi giver 5 års garanti på drivhushylderne, samt vi giver prisgaranti. 

Her kan du se en video om hvordan du også kan bruge dine drivhushylder til vandning med tyngdekraften. Alle hylder er svejset op i hjørnerne så de er vandtætte. De fås fra 90 x 15 x 3 cm op til 180 x 20 x 3 cm. De passer til alle gængse drivhuse - så her får du et dansk produceret produkt til en god pris. Fordelen ved at bruge vandtætte hylder i dit drivhus er at du nemt kan vande mange planter og at dine planter selv suger det vand de har behov for.

 

 

Gør dit drivhus til din nye oase. Et drivhus er meget mere end blot et sted planterne står. Ved nogle små justeringer kan et drivhus blive dit nye yndlingssted. Hvis det er et lidt større et du har, kan du med fordel have et lille cafébord og et par stole, så du også kan sidde og slappe af derude. Benyt højden og sæt hylder op, så der er plads til endnu flere planter. Med vores hylder kan du undervande alle dine planter på samme tid. Det vil sige at det ikke behøver at blive en større arbejdsbyrde at få flere planter. De dejlige friske grønne farver, den dejlige varme og lyset der kommer gennem ruderne, får drivhuset frem fra dens bedste side. Drivhushylderne kan både fås i aluminium eller i sortlakeret alumunium. De mange forskellige varianter gør at du helt sikkert kan finde en hylde der passer til dit drivhus uanset størrelse. Ved hjælp af hyldeknægte monteres hylderne let.
Hvis du ønsker at gøre det let at undervande dine planter, som i videoen ovenfor, kan du også købe vattex der blot skal ligges i hylden. Det gør at vandet i bakken bliver fordelt jævnt og at dine planter kan suge det vand de har behov for. Klik her for at se vattex og fiberdug til undervanding i drivhushylderne