Drivhushylder Sort pulverlakerede - 5 varianter - højde 3 cm

Sort pulverlakeret aluminiumshylde der kan bruges til undervanding. Hyldene er 90 cm og 150 cm lange og fåes i bredden 15 og 20 cm. Priser fra 249 til 399 kr. Hylden er som en bakke og den er vandtæt. Hylden er vendbar hvis man ønsker en plan overflade. Hyldeknægte i aluminium skal købes for sig selv. Hyldeknægtene passer til de fleste standarddrivhuse. Du en kvalitetsbakke/hylde der er dansk produceret og udviklet. Hvis du skal bruge hylde til blomster og de skal undervandes er det en god ide at købe kapilær måtte med som fordeler og holder på vandet. Klik på vis detaljer for at alle varianter.


Hvis man ønsker at få dem op og hænge har vi også hyldeknægte, som også har fået en sort pulverlak. Der anbefaler vi at man tager 3 hyldeknægte til en hylde der er 150 cm og 2 hyldeknægte til hylde der er 90 cm. Du kan finde hyldeknægten der er 15 cm bred lige her og den der er 20 cm lige her


 

Lagerstatus: På lager

279,00 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Hylden har en længde på enten 90 eller 150 cm. Den fås både i 15 og 20 cm i bredden. Den vejer fra 0,9 til 2,4 kg. Alle vores hylder er produceret i Danmark og har en godstykkelse på 1 mm.