Dekoration

Er du en af de mange kreative sjæle, som elsker at lave sin egne dekorationer? Vi har i dette blogindlæg valgt at fokusere på dekorationer. Det indebærer hvilke af vores produkter der er velegnet til at blive lavet dekorationer i, hvor de kan stilles og nogle gode råd og ideer til dine kommende dekorationer.

Inspiration til dekorationer

Vi har et stort udvalg af produkter, men særligt fire produkter er rigtig gode at lave dekorationer i. Disse produkter er hjerter i henholdsvis jern og varmgalvaniseret stål, kræmmerhuse, klokker og kobberbakker.

Hjerterne i jern har en flot rust farve, som vil fremhæve enhver dekoration. Dets form gør også at det er en god og solid bund for en dekoration. Hjertet er hul og man skal enten lave dekorationen, hvor hjertet er eller have oasis i bunden. Man kan selvfølgelige også lave dekorationen i en bakke for at undgå at det sviner, når man flytter på dekorationen.

Kræmmerhuse er rigtig gode, hvis man ønsker en dekoration på enten spyd eller i en hank. De fås i to forskellige størrelser, stor og lille. Vi ser ofte at vores kunder sender os billeder, hvor de har dekoreret deres kræmmerhuse med mos. Det kan være en fin bund, hvorefter man kan ligge grankogler, æbler og blade i.
Man kan også sno grangrene og mos rundt om kræmmerhusets snoet jern. Kræmmerhuset er i sig selv flot og dette kan man fremhæve ved at pynte det endnu mere.

Klokkerne er lavet i jern. Dette vil med tiden få rust farve. Klokkerne kan både bruges, som dekoration, men også til at fodre havens fugle med. I klokken er der en holder til et æble eller en foderkugle. Dette kan man dekorere ligesom kræmmerhusene. Disse vil hænge rigtig flot i vinterlandskabet. Der er bare noget med sne og klokker!

Kobberbakker er helt fantastiske at stille dekorationer i. De fremhæver dekorationerne på en helt vild fantastisk måde. Kobberet har en flot varm farve, som vil stå i en flot kontrast til dekorationerne. Kobberets farve gør at bakken er god til juledekorationer, men også til at have for eksempel krydderier eller olier i.

Hvor passer dekorationer perfekt ind?

Til juledekorationer kan man bruge alle ovennævnte produkter. Det er selvfølgelig ud fra eget behov, man vælger.

Hvis man ønsker at lave dekorationer til en gravplads, anbefaler vi hjerterne. Dette skyldes at de fås i flere forskellige størrelser, hvor den mindste ikke flyder særlig meget. De kan også trykkes lidt ned i jorden, for at undgå at den bliver væltet af vinden. Den er også let at transportere med dekorationen i.

Dekorationer til hjemmet/indendørs anbefaler vi at man bruger hjerter og kobberbakker. Dette skyldes at kobberbakken sørger for at det ikke sviner og så ser en dekoration kanon flot ud i en kobberbakke. Hjertet sørger for at holde godt på dekorationen. Den flotte rust farve står i rigtig flot kontrast til enhver dekoration.