De 4 store højbede - Cortenstål

Varenummer: 100662

Skal der være plads til både salaten, gulerødderne, jordbærrene, kartoflerne og alle de andre ting, der er lækre at have i sin køkkenhave? Med dette sæt, bestående af 4 store cortenstål højbed, får du masser af plads til at dyrke lige præcis de afgrøder du lyster. Sættet er til personen, der har masser af plads og ønsker at dyrke sine grøntsager under de bedste forhold. Med køkkenhaven i højbede får man styr på sin have, de bedste forudsætninger for sine grøntsager samt en bedre arbejdshøjde. De flotte cortenstål højbede vil med tiden få en flot patina i form af en gylden rusten farve. Når højbedene ankommer, har det endnu ikke fået farven, det vil tage ca. 2 uger udenfor. Et lille tip - Hvis man vasker siderne ned med sæbevand, og derefter kører en klud med eddike hen over, går processen hurtigere.

OBS: Højbedene er 348 cm lange og samles af tre sider der er 114 cm lange og har to tværstiver der samler siderne. Dette giver den lange side mere stabilitet, så det ikke buler ud når jorden kommer i.

11.999,00 kr.

Førpris: 12.396,00 kr. (3.2% besparet)
De 4 store højbede - Cortenstål

Dette køkkenhave sæt består af 4 højbede i målene 348 x 120 cm, og i højden 40 cm. Materialet er cortenstål og i en godstykkelse på 2 mm. Den øverste kant har et 3 cm bredt ombuk, hvilket giver en flot afsluttet kant. På grund af sin længde, vil der være behov for tværstivere, der vil hjælpe med at holde siderne på plads. Disse medfølger selvfølgelig også. Højbedene er dansk produceret og i topkvalitet. Højbedene leveres ubehandlet, men vil i løbet af kort tid få den smukke rust-farve. Med bede af cortenstål får du et produkt, der holder mange år frem.

Bemærk: Højbede er uden bund.

Alternativer
Andre købte også