Cykelophæng til forhjul - Antracitgrå

Udnyt pladsen i skuret bedre med et ophæng til cyklerne. Det giver mulighed for at hænge cyklerne op på væggen. Dette gør at de ikke er i kontakt med jorden og man kan derfor feje under dem, hvis det trænger til det. Det gør også at der kan være flere cykler i skuret. Man kan for eksempel hænge sine cykler modsat af hinanden for derved at kunne hænge dem tættere. Grunden til at de kan hænge tættere er at styrene ikke rammer sammen. 
Ophænget er i sortlakeret stål. Det er i et kraftigt materiale, som vil kunne holde i mange år. Der er sat et stykke plastslange på der, hvor fælg og ophæng mødes, for at undgår ridser i cyklens fælg. Fra muren og ud er ophænget 18 cm langt. Der er plads til en 6 cm bred fælg i ophænget.

Vi anbefaler at ophæng i antracitgrå hænger indendørs, da det barske danske vejr kan være en smule hård ved lakken. Find denne i galvaniseret!, som sagtens kan bruges udendørs.

199,00 kr. 99,50 kr.
På lager
SKU
42*G8742L/GÅ

Ophæng til cykel, i forhjulet. Materialet er mørkegrå pulverlakeret jern, der er monteret med en klar plastslange. Godstykkelsen er ø10 mm rundstål, hvor pladebeslaget er 5 mm tykt. Det har en vægt på 500 gram. Ophænget går 20 cm. ud fra væggen. Cykelophænget er i et kraftigt materiale, der har en lang levetid. Det er af dansk design og produktion.

Monteres med 3 skruer (medfølger ikke).