Cortenstål hegn | Træ

Varenummer: 102136
Cortenstål hegn med udskæringer af et træ Perfekt til afskærmning i haven eller i indkørsel 225 cm bred, 185,5 cm høj og har 2 medfølgende stolper Udført i 2 mm cortenstål Samles let med bolte og møtrikker (medfølger) Hegnet vejer 40 kg.

Læs mere om cortenstål hegn her

8.999,00 kr.

Cortenstål hegn | Træ

Opdag den ultimative balance mellem naturinspireret æstetik og moderne design med vores cortenstål hegn, udsmykket med en elegant udskæring af et træ. Dette unikke hegn er skabt til at tilføre dit uderum en dimension af kunstnerisk flair og tidløs skønhed, samtidig med at det tilbyder den holdbarhed og funktionalitet, som cortenstål er kendt for.

Vores cortenstål hegn med træudskæring er mere end blot et hegn; det er et statement piece, der forvandler ethvert uderum til et levende kunstgalleri. Inspireret af naturens uforlignelige skønhed og designet til at modstå tidens tand, kombinerer dette hegn det bedste fra to verdener: den robuste, vejrbestandige kvalitet af cortenstål og den delikate, organiske form af et træ, mesterligt udskåret for at fange øjet og fantasien.

Mål

Det er 210 cm bredt og 180 cm højt.

Stolperne er 190,5 cm høje.

Alternativer
Andre købte også